Kõik, mis andreas postitas
-
M: BMW E34 Hella Black replica esituled
Pakkuda müügiks E34 nn home-made Hella Blackid. Klaasid äsja vahetatud ja korralikud Hind: 65€Asukoht: Tallinn/HaapsaluPS või 53 433 007
-
M: polüpuksid
Elektrivent müüdud
-
M: polüpuksid
Pakkuda müügiks uued/kasutamata E30 Strongflex esimesed stabika ning stabikakondi puksid + tagumised õõtsa ning stabika puksid - kokku kõik 50€, kui väga vaja võib mingeid pukse eraldi ka müüa Asukoht: Tallinn/Haapsalu Pakkumised ja küsimused 53 433 007 või PS A.
-
O:Polüuretaan pukside kompletki
Kahjuks mitte
-
O:Polüuretaan pukside kompletki
Badassparts Estonia kaudu saab samuti. Viska kiri teele: order@badassparts.ee Mul oleks endal tagumised õõtsa- ja stabikapuksid pakkuda
- Kes, kus ja keda nägi
-
Kes, kus ja keda nägi
Leks sõitis mõni hetk tagasi Peterburi teel mu ees
-
Kes, kus ja keda nägi
Täpselt see sama!
-
Kes, kus ja keda nägi
Punane touring RS replicatel tuli just mõni hetk tagasi Nõmme keskuse juures vastu
- M: pagasiluugi kate MÜÜDUD
-
Kes, kus ja keda nägi
Ca tund tagasi Kadriorus 048TFA. Keegi siinsetest? Tundus, et tahtis natuke võidu teha
-
Kes, kus ja keda nägi
30min tagasi oli Hiiu Krooningi (vist?) tanklas üks roheline touring, millel kuldsed CR7'd all
-
Kes, kus ja keda nägi
Ma tänan, ma tänan! Eks on vaeva ka nähtud, et kõik käredalt toimiks ning edasi liiguks
-
Kes, kus ja keda nägi
Otsisin kähku teema üles ning selgus, et oligi
-
Kes, kus ja keda nägi
Väga libe punane pre seisis mõni aeg tagasi Kakumäel Talleke ja Pullike resto ees. All olid vist Borbet B laadsed veljed
-
O: 4x100 flantsid
Otsin kahte 25mm flantsi, rummu poolne keskava võiks olla 57.1mm. 25mm paksus oleks ideaal. Sobivad ka näiteks 26 või 27mm PS või 53 433 007 A. üles
-
O: 225/35/17 suverehvid
Otsin 225/35/17 mõõdus suverehve 2 tükki. Pakkumised palun PS või 5343 3007 A.
-
O: Pagasiluugile M-Tech 1 tiiba
Up!
-
O: E30 juhtmestiku kate
-
O: E30 tagumine strutbar OLEMAS
Up!
-
Kes, kus ja keda nägi
Antud auto läks kasutaja ingvar kätte ja tema sõidab sellega täitsa ringi A.
-
Pildistamine
Tundub, et antud kaameral ei ole tõesti RAW mode olemas
-
Pildistamine
40D on juba peegelkaamera, mitte "seebikarp" ning mitte üldse nii vana. 10D oli juba esimene, millel tuli võimalus RAW faile salvestada.
-
Pildistamine
Kui menüüs leiad sellise koha nagu "Picture format" või "Image quality" ja seal on võimalik pildiformaadiks RAW määrata, siis saab. Mis mudeliga tegu on? A.
- O: E38 728i õlivõttur OLEMAS