Hüppa postitusse

karulage

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    33
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Postitused, mis karulage postitas

  1. Jäi siis alles m40b16 mootor koos kõigega (käigukast getrag 225, juhtmestik+aju, radikas jne) . Mootoril peal 1000 km sõitnud visco ning veepump .

    Küsida võib kõike , saadan postiga kuna elan Jõhvis ning siiakanti eriti e30 fännidel asja ei ole :D

     

    Tel : 568369 üheksa neli ,

     

    Sten Jürgenson .

  2. Kas keegi elab kuskil Jõhvi lähestel ka oma e30-ga ? Või on kellelgi aega teha tavaliste istmete mehhanismist pilti ?

    To Tiit: Olekski vaja kas siis tervet ja korralikku süsteemi (See mis pildil on) või siis hakkata ise midagi aretama . Lehelt , mis sa andsid , ma kahjuks ei leidnud .

  3. Küsimus selline , et mis spoileriga täpsemalt tegu on ? Googlist otsisin küll , aga niipalju kui ma leidsin , siis mtech1 on madal ja mtech 2 on umbes samasugune , aga ühe keskmise toetetalaga .

     

     

     

     

    DSC00064.jpg

  4. Tervist . Ostsin endale e30 sportistmed (Oksjoniga , siit samast foorumist) ja küsimus siis selline , et kas toolimehhanismid on nendel istmetel samad mis tavalistel ? Küsin sellepärast , et tool edasi tagasi liigub, aga seljatugi ei liigu (kinni keevitatud) . Aga tahaks ikkagi kõik tööle saada .

  5. Probleem siis selline , et tahhokas lõpetas töötamise , aga kõik muu töötab , ainult tahokas ja kütusekulu näidik on nullis. Enne seda kui ta päris lõppes , tegi ta vahepeal nii et sõidu ajal lõi pooleks sekundiks tahoka ja kütusekulu nulli . Ehk on soovitusi ? (1.6 taho)

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus