Hüppa postitusse

koithelm

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    11
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis koithelm postitas

  1. koithelm

    Lukku

    Jääb garaaži edasi seisma. Aitäh! Teema lukku palun.
  2. koithelm

    Lukku

    Kahjuks on lahkumine lähedal ja aega hakkab väheks jääma plus on 100 miljonit muud asja, mida vaja enne korda ajada.
  3. koithelm

    Lukku

    Hind on hetkel üsna odavaks sulanud, kas tõesti pole 1500€ kanti ka ostjaid?
  4. koithelm

    Lukku

    Pakume ehk oma hinda, millega pakkuja masinale ka järele tuleks?
  5. koithelm

    Lukku

    Ei näe seda autot kummivilistajana (milles see masin muidugi väga hea on), pigem retrokana, kuna kõik originaal on väga hästi säilinud. Masinat on hoitud garaažis ja isegi bmw märgid on originaalid ja kulumata. Rääkimata liistudest jpm ümber auto. Et masin parem välja näeks, oleksid techniku jubinad üpris kenad - koos madaldusega. Tean, et 1500€ saan homme selle masina eest, sellist summat juba pakutud. Üldiselt tundub see koht siin müügiks ka natuke vale, panen a24' ja varsti ja vaatab mis saab. Auto tahaks alles jätta aga kuna lahku kodumaalt ja ilmselt jäädavalt siis roostetaks see arvatavalt lihtsalt ära. Garaaž küll olemas aga kedagi, kes asjaga tegeleks, pole. 2000€ on nii sümboolselt kui ka arvestades masina tehnilist seisundit, õiglane hind.
  6. koithelm

    Lukku

    Okei, teeme siis hinda natuke. Kuidas 2000€ kõlab?
  7. koithelm

    Lukku

    1.6 ja 2.5 l vahe on ikka väga suur. Kere võib ju olla nagu uus aga tehnika on see, mis selle auto tegelikult väärtuslikuks teeb. Eks kerel esineb puudusi aga mitte nii suuri, et leiva hinnaga ära anda. Mis kellasid puudutab siis täna ostsin õige kellaploki, m-techniku stanged, märgita pagasiluugi jpm. Üldiselt võin vist öelda, et siin oldud aja ja loetud teemade tasasel mõjutamisel tekib soov auto hoopis täiesti ülesse ehitada. Ilmselt saab see ka teoks, kui hea hinnaga ostjat ei leidu.
  8. koithelm

    Lukku

    Ei oska sellele kaasa rääkida aga kui pöörded põhja lasta siis võib vist öelda küll, et 4700 veel piiraja küll ei ole.
  9. koithelm

    Lukku

    Võib pakkuda oma hinda aga naeruväärseks paluks mitte minna.
  10. koithelm

    Lukku

    Ega suuremat eeltööd pole teinud küll jah. Minu puhul pole tegemist ka fanaatikuga, kes kõike nendest masinatest teab, seega vabandan kui esineb kvaliteedivigu.
  11. koithelm

    Lukku

    Müügiks neljaukseline E30, 2,5l R6. Masin aastast 1986. Auto on oma aasta kohta väga heas korras, põhi on terve ja tugev. Sisu on väga puhas. Kerel esineb pindmist roostet, peamiselt tagumiste rataste koobaste ääres. Olemas kõik el. lisad mis tollel aastal olid ja kõik ka siiani toimivad (el. peeglid, el aknad). Olemas ka katuseluuk, toimib ja peab vett. Mootor on v.h. korras, ei leki ega puterda. Kuna tean, et nõrgad kohad on eesistujate jalgealused, vaatasin ka need üle ning kõik on tugev ega roosteta. Palun ühendust võtta ainult tõsistel huvilistel! Hind pole kivist aga eriti alla 3000€ ära anda ei tahaks. Asub Tartus ja näha saab enamjaolt igal päevasel kellaajal. Tänan. Koit 56666932
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus