Kõik, mis HaininaE28 postitas
-
Plokikaane tihendi vahetus
Tervist! Kas see 25 min kohapeal käia lasta mootoril on väga oluline?
-
roolilatt
Tervist! Kuna täna sai siis enda rullikale e36 latt kylge moditud siis igaksjuhuks kysin yhe kysimuse,rooli keerates käib nagu n6ks läbi.kuna kontrollida 6liga ei saa sest mootorit pole peal,aga tundub kuidagi kahtlane,vb peabki nii olema aga vb peksan sogast.
-
325E '87 - HaininaE28
Mootor maas,eelmine nädal juba aga lihgsalt yks pilt ka sellest,täna sai ka e36 roolilatt kylge kruvitud,polnud ainult millegagi pilti teha,aga tegemata ei jää.
- M: plekkveljed
-
M: plekkveljed
Myya Siis plekkveljed 4tki. Veljed 15 tolli ja 6 laiad. Et 18 Auguvalem 4*100 Asuvad tartus! Hind 40 euri. Tel:56735280
-
M: mõned varuosad
Myya siis m6ned jupid mis mul kasutust ei leia,äkki keegi leiab endale midagi. 2x jagajakaaned,rootor,vända andur,syytepool,6hulugeja,pihustid,tyhikäigumootor,reostaat. Pärit 87 a pre face e30 2,7 mootori kyljest. Asjad asuvad Tartus. Tel:56735280
-
o: 325 jagajakaant KIIRE
Tartus pakkuda 2 tki
-
325E '87 - HaininaE28
Point lihtsalt selles et kapotialune beez,yhes6naga originaal värvi,aga tahaks mootori ruumi ka ilusaks saada,isegi kui praegu ära pesta oleks see beez ka Kobe aga tahaks ikka kerega yhte moodi saada.muidu kapotialune igati hea!
-
325E '87 - HaininaE28
Nii sai Siis eile peale t66d garaazi mindud ja hakatud nina laiali kakkuma. Mootor veel kahe poldiga kinni ning m6ned vollad veel lahti yhendada,Siis saab Maha t6sta,plaan Siis uuel nädalal kapotialune värvimisse viia. Kuna kodus vaja ka remonti teha Siis asjad liiguvad veits aeglasemalt,aga midagi saab auto kallal ka nokitsetud.
-
325E '87 - HaininaE28
Mul oli veel kolmest kohast katki,seal tuli klaasriide ja vaiguga teha,aga kokku k6ik 80 eurot.
-
325E '87 - HaininaE28
Sai täna mtech spoilal järel käidud,kerge uuendus kuur.kuna oli vastu maad käinud ja m6ned m6rad sisse tulnud.
-
325E '87 - HaininaE28
Kas neid andureid kellegil vaja pole? Pidid uuena peris kallid olema.
-
325E '87 - HaininaE28
Sai siis teine käimar ära toodud. Teine kast kahe anduriga,neid andureid mul endal vaja pole,kas nad sealt kyljest ära käivad,korra proovisin aga ei olnud rohkem aega kangutada.
-
325E '87 - HaininaE28
Jep täpselt. Aga nuh eile 6htul veel seedisin kas v6tan mootori ka maha,kuna kapoti alune tahaks nagunii värvimist saada ja nuh mind ennast ilgelt häirib kui mootor ilgelt sitane ja k6ik kohad 6lised.tahaks vähe viisakamaks saada seda kremplit.
-
325E '87 - HaininaE28
6nneks s6bral oli mingi ise tehtud v6ti kuhu Siis padrunid otsa käivad,see v6ti oli mingi meeter pikk umbes,tollega Siis saime ylemised,starteri v6tsin kärriga nii palju pikendusi pan in otsa kui oli. Ork,v6tsin käega kinni ja keerasin edasi,tagasi seda v6lli. Ma ei tea mul see hääl läks järjest k6vemaks kui auto kohapeal käis,kui siduripedaali alla vajutasin Siis kadus see ragistamine ära.
-
325E '87 - HaininaE28
Jaa suht soustine oli ikka kast,Homme kaema s6bra garaazi käimarit,pidi vedelema yks m20 kast.
-
325E '87 - HaininaE28
Nonii,kuna küsisin n6u siit targematelt survelaagri vahetuse kohta. Täna sai Siis asi käsile v6etud ning käigukasti hakatud Maha kakkuma. Esimest korda tegin Siis lihtsat pole seal midagi,poldid murduvad,keerad yle ja igast muud jama,k6igele lisaks vähe ruumi,kanal oli nii madal et nyyd vist pean kosmodiski soetama,kuna selg m6nusalt valutab,aga see selleks. K6ige raskem oli Minu jaoks starteri poltidele ligi saada ning ylemistele käigukasti poltidele.aga suure jebimisega sai needki lahti. Survelaager ise oli Korras aga see nuut/v6ll mille otsas ta oli käega kinni v6ttes ja loksutades oli pekkis,et nyyd Siis uut kasti vaja.lekke vaba ja muidu korralikku. Sai ka eemaldatud roolilatt mis lekkis jubedalt.tundub et prygimäe kaup kui juhuslikult kellegil tarvis pole. Pilte Siis ei teinud aind kastist pm. Tänan muidugi oma s6pra kaa kes abis oli!
-
survelaagri vahetus
:-D tänks!!!
-
survelaagri vahetus
Tervist! Plaan Siis vahetada siduri survelaager,pole ennem teinud muidugi seda,aga plaan on,oskab keegi soovitada mingeid n6kse.autoks siis e30 endiselt.
-
O:tagastange
Stangel seest v6ib roostet olla aga Mitte auke,tähtis et m6lgivaba ja ilus sirge,vastu v6in enda oma anda millel kaks sujuvat m6lgikest.pluss Minu poolne komp. Äkki leidub kellegil.
-
O:tagastange
Tervist! Oleks vaja korraliku kroom tagastanget,sirget ja roostevaba.auto preface.
-
M: laiad plekkveljed 16"
Sirged? Hind?
-
küsimus
Tervist! Kas keegi sellise saidi pealt on midagi tellinud,oskab keegi soovitada http://www.bmpdesign.com/category-exec/category_id/101/ ?
-
M: varuosad
Sry,nüüd m6tlesin ise ka et miks ma ei kirjutanud. Tegu Siis m20b27 95kw 87a mootori juppidega:)
-
M: varuosad
Tervist! Panen myyki enda rulla kapotialusest m6ned jupid. Pakkuda oleks Siis 6hulugeja,jagajakaan,rootor,küünlajuhtmed(ostetud paar kuud tagasi),aju...hetkel vist k6ik. Hea pakkumise korral loobun ka konditsioneerist. Asun Tartus. Tel:56735280