Kõik, mis devil86 postitas
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Ei ole isemöötes ta vale mul asi milega mõõdetakse- 0.02 näitab paremat aega ,et selle arvutan maha. no kiirendus oli 0-100ni mingi 6.2-3 aga 400m aeg 14 ja 13.9 aga see nii ,et pikad jutid maas 2 käigu lõpuni ,et ilma pidamiseta
-
Nii ta on ,et isu kasvab mulle endal järgmine mure ,et juba tahaks võimu juurde küll sa ka selleni jõuad Kuid siiani pole kellegi tagatulesid veel näind kuid uutele bemmidele-mesadele-ja teistele püssidele olen ikka endaauto saba liputand
- BMW 320/3.5l-155kw 1985
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
11sek pealt kuulda kuida käib imelik hääl siis lendaski´differ laiali.. Vahepeal siis niipalju toimund ,et autol ees nüüd mustad pooltuled peagi ka täistuled
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Vaevalt küll ,et 3-4 tõmmet 4 kuud pidas vastu -ja näiteks eelmine nädal läx juba 4 paari rehve -isegi hästi pidas vastu
-
No ei tea mul jebis seni kuni lõpuks tõstsin paisupaagi kõrgemale-siis valasin kuni sealt suurest poldiaugust hakkas vett tulema ja ka väiksest õhutusniplist
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Nii uus differ all või noh see mis autol algselt oli aga sai lihtsalt kinni keevitatud ,sest täna proovisin üherattavedu no mitte ei liigu edasi kui siis aind spidol numbrid Ühel pool oli keevitusel lahti murnud ja teine vedas veel aga see oleks kah kohe lõppend nagu pildil näha
-
´Ma jebisin kah parajalt ajusid võtsin õhutusnipli juurest 19 poldi lahti siis valad paisuka jahutusvedeliku kuni sealt august tulema hakkab ja keerad kinni-aga vaatan sul see radikas mis koos paisupaagiga siis nata jama ta ei õhutagi ära ma arvan ,sest paisupaak peab õhutamisel ikka kõrgemal olema kui see koht kus see õhutusnippel-seal sul see kala peidus vast ongi!!! võid proovida ,et vala paak nii täis kui saad peaasi ,et sealt august lõpuks vesi tulema hakkaks...
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Sai siis täna sõidetud ja diffri ragin ja undamine läks järjest hullemaks -tegin mingi 30 minta tagasi külgees sõitu ja plaks lendas laiali(üle 4 kuu pidas vastu ja mitte just rahuliku sõiduga homme vast panen video kah.Diffrist jooksis õli välja aga kuna keevitatud siis liigub ikka omal jõul .Kui jõuan siis homme uus alla ja seekord veits kiirema ülekandega.Nüüd siis edaspidi rahulikumat sõitu ,sest rehve peab nagu sokke igapäevaselt vahetama ja igal kuul ei tahaks uut diffrit kah alla kruvida
-
BMW 320 '90 - randos
Mnjaa tunduvad väga mugavad istmed :twisted:
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Tagumine-esimene-tiib- kapotil paar täket neid asju ikka on.
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Täna panin siis velgedele uued märgid peale BMW omad. Järgmine suurem töö tuleb diffri vahetus -see hakkand järjest enam häält tegema
-
Selle jahutusega jah jamad endalgi alguses jebisin ikka pikalt ,et saada toimima nüüd enam vähem kuid kah otsima vist uue radika kui peale seda ikka jama siis veepumba kah mul nii ,et linnas ok maantel läheb kõrgeks korra soendus sisse lasta puhuda siis muutub normaalseks.Kui ruttu sul surve siis sisse tuleb ja kas kiirelt kuumaks?plokikaane kuida kinni panid spets võtmega?
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
16 ja see kellelt ostsin ütles ,et ET 30
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Täna sai siis veljed alla kruvitud -ette läx 0.5cm flants ja lisaks pidi natukene veel modima ,et vastu pidurisuportit ei lähex Sooviks ka teiste arvamust kuida parem oleks kas veljed värvida valgeks või lihtsalt lasta rant ära poleerida ja keskelt ikka must ???
-
Seal juhtmetest sai kõik ilusti toimima- mul piisas küll anduri vahetusest aind Ja kütusekulu kohta ütlen sulle niipalju ,et kui linnaliiklusesse saad ega see vajutamise kihk ikka peal ja joob ikka seda bensiini mul keskmine mingi 14-15 kuid olen ka saand 12.5. Minu masin käies kah nagu tudiseb veits.
-
o-valged suunatule klaasid
Tervist oleks huvi valgete suunatule klaaside vastu-kellegil äkki pakkuda?
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Täna peaks siis veljed kätte saama :twisted: borbet A 7,5 laiad pean uurima,et vb saaks kuskilt taha kunagi 9 laiad ette ei taha kuna eesti teedel jube sõita Homme siis vaja normaalsed rehvid alla panna ja veljed alla kruvida
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
enam mitte
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Aga kas kusagil mootoril see kirjas?
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Täna sai siis autoga ülevaatusel käidud -enne seda oli paras värin sees ,sest kui auto peale aeti jäi 1cm puudu ,et esistange ja karter vastu põrandat prantsataks Lõpuks eile siis leidsin sobiva summutipüti ja saigi see alla keevitatud.
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Käisin jah raadil-summuti jah karjub ,sest pole tagumist pütti hetkel selle asemel vaid resokas ja toru ise 2,5 tolli- lähipäevil pean sobiva summutipüti leidma kuna eile sai ülevaatus läbi ja vaja vaiksemaks teha. Vsahpeal sai siis tagumisele stangele ka lõpuks liist peale pandud- mingi video lõik kah aga see suht jama Lähipävil tuleb auto esiotsaga muudatus ,et kui asjad käes proovin ära kuida jääb kas sobib või ei.Uuel nädalal vast saan ka teised veljed kätte-siis lisan ka pildid sellest
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Ega pean jah liistu ära tooma ja oleks vaja stanged värvimisse saata-esitiib ja kapott tahaks kah hoolt... Hmm täna kell 7 tartu kesklinna statika taga bmw kogunemine kuulsin ,et seal iga teisipäev peaks enda masina kah vist kohale vedama
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Sai täna lennukal käidud ja veits proovitud aegasid aga mis parata pidamist pole pole ka aegu 0-100ni 6.3 ja 400m 14.1-164km/h eks tuleb vaadata hea rehv kuna 205-55 kerib teisekäigu lõpun i kui järgi ei lase ja see kah jama ,et nata enne lõppu peab 4 käigu panema
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Nagu vidost kuulda ei andnud eriti gaasi-suitsu tuleb kui tahta selle nädalaga 3 paar rehve all