Hüppa postitusse

Tanelss

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tanelss postitas

1. Ka kohal oma highliferiga
  2. no ss tleb teha mats oli päris korralik jh alguses ei julgenud autost väälja minna mõtlesin et kõik sodi seal mondeo lendas ka eest minema nagu nalja. Ega jh eks ta on jh korralik maastur tuleb liituda vist mingi maasturite klubiga
  3. On kyll ilus jap Aga ja nyyd läks jälle veits nihu sai eramendi fordile tagant sisse sõidetud , midagi hullu pole kyll väga viga plekid nata kõverad ja plastikud nihkest väljas ja mdea mootoripadjad lõi ka suht ribadeks sest nyyd käib auto nagu traktor. aga ja ford jäi ka terveks ainult taga stange lisa tuli lahti, muidugi pidi politsei välja kutsuma ja ära fikseerima kuna auto kuulub riigile . Ega midagi nyyd on jälle nv-l käed jalad tööd täis , kuna olen tartus ss ei saa siin kuskil teha . Ahjaa käisin veel kivilinnas seal premium tankla automaatpesus kus sain endale ka mõned kriimud aga no nende pesulavendadega nii mõtetu vaielda , lõpuks ytlesin et hääkyllh antke uus pesugi. Nagunii l2heb mul poleerimisse. Aga ei soovita sinna pesulasse minna ka auto j22b ka pool mustaks. viskan mõned pildid ka.
  4. ei täitsa hästi, keevitasin uue alumise osa ja pean veel alla augu puurima too jäi tegematta aga muidu ylejäänud sai kokku ära sobitatud.
  5. Nonii nyyseks on auto värvitud ja sõidab juba , eile oli seda võimalik tartu vahel paarutamas näha, värvimine läks veitsa nihu kompressorisse tõmbas vee sisse ja vajab kõvasti poleerimist , aga muduidu ei ole hullu sai ise veel toonklaas ka peale pandud , õnnestus päris hästi parempoolne tagaklaas sai natuke kahjustada aga toda ei pane tähelegi väga , ss sai 17 tollised veljed ka soetatud. aga eks ma viskan mõned pildid üless ja . aga nyyd tuleb vast veel madalaks lasta no vähemalt esiotsa kyll sest esiots on prg taevas ja tagumik lohiseb vastu maad Ja rooliots vaja vahetada ss saab ylevaatusel ära käia
  6. No läheduses pole muud kui räpina aianduskool ei hakka vast seal ka peetide vahel värvima , ennem tuunin natuke garaazi ja pärast ära poleerida TKHK saaks vast alles kooliajal , agano auto juba pool suve vedelend tahaks juba sõita Ja kui kellegil esitiiba parempoolset pakkuda ss PM.
  7. Nonii , autot olen teinud vaikselt ikka ja kuigi kaugele jõudnud nyyd , aganoh töö võtab kõik aja ära. Tegelikult nyyd juba võiks põhimõtteliselt värvima hakata , keretööd on tehtud , mõned mõlgid mis olid pahteltatud ja lihvitud.Praegu seisab krundiall , karpidele lasin kivikaitsme peale ja taga põllele ka + koopad. Värvimine muidugi käib kodus enda garaazi all niiet eiteagi mis välja tuleb. Rocketbunnylt ostsin uue esitiiva. parempoolne on veel puudu. üks ns meenutus pilt milline ta kunagi oli
  8. Päris pikalt jälle vaikus olnud , kooliga oli palju tegemist ja rullika jaoks polnud aega aga nyyd on kool läbi ja hakkan vaikselt keretöid tegema. Täna juba vaikselt kakkusin laiali ja eemaldasin ka pindmist roostet , hetkel pole veel läbivat roostet kohanud , ainult esitiivad mis on omadega väga läbi , lootsin et saan korda teha aga ei ole mõtet sellisel tööl. niiet kui kellegil on esitiibasi ss pakkuge või teate kellel on ss öelge Aga lisan mõned pildi ka ja.
  9. nojah ainuke , tgelt ma mõtlesin ka nyyd et läheb hoopis kerepeale
  10. okeih , mul oli ka plaanis 4300k noja aga mul pole udukaid
  11. ei ole väga kursis kuidas ühendada ja kui kellegil olnud kas mendid palju jebaalinud ?
  12. noo eks ma vaatan ss üle äkki hakkab ikka tööle , klemmid olid sirged ja aga seda plastikut pole seal ümber enam väga aga kas keegi e30 on ksenoon tulesi ette pannud plaan lähipäevadel osta
  13. Nonii reedel sain ss lõpuks kodu ja kohe ajasin auto tõstukipeale ja ja kakkusin diffri alt ja kohe kui alt sain selgus et laager on läbi (kui ma ei eksi ss seal kardaanipoolel on laager ikka ), siis vahepeal oli mõte laager ära vahetada aga no räpinast poleks seda nagunii kuskilt saanud ja auto oli vaja pühap liikuma saada ja pühap sain siis rocketbunnyga kaubale ja sain temalt diffri , aga nyyd ei tööta spido , odomeeter ja kütusekulu ei näita kui ma ei eksi ss seal tagadiffri küljes on pistik mis peaks kiirust ja muud näitama, lisan pärastpoole pilte ka
  14. täpselt ei tea siuksed raginad ja paugud käivad läbi , differ vist andis otsad , liigub kyll aga seda müra ei kannata välja enam
  15. nonii uut tagasilda vaja ...
  16. Praegu võtlen meie väga ilusa ja toreda kevadega, lumest on nii kopp ees et mdea. Eile öösel vedasin ennast veel vaevu vaevu läbi aga täna hommikult ei läinud enam kuhugi
  17. Nojah , aga kui kellegil mingid normid 16 või 17" veljed kuskil vedelevad ss võite pakkuda Igatahes rulliga pole jõudnud midagi teha täna sai ainult natuke seest korisatud ja kõik ,väljast väga ei kippunud küürima sellep et kruusateed pole just kõigekuivemad Nyyd ootan kasutaja valgma käest eesitiibasi ja siis saab keretöödega algust teha
  18. Siiski bbsid jäävad ära otsin mingi 16 või 17 tollised
  19. 195/55/R15 ei soovi ?
  20. low.. siuksed ss.
  21. Noh tuleb proovida kõike kunagi lihsalt mõtlesin et proovin kuidas jääb sinna alla nurka ja no sinna on ta jäänudki ei väga ei tahaks ärida neid , hoiaks ikka endale aga ,ma panen vast järgmisena numbrimärgi põhjaalla aga jah rull praegu ainult lonkab hyppab ja möliseb vaja kiirelt küünlad ära vahetada ja tuleb vist bbs-is suvekatega alla visata panen varsti pildi ka bbs-idest , kindlasti peaks esiotsa natuke allapoole tooma maru tank ikka
  22. Sai jah einoh oleks kw mida näitada aga ja sul päris muhedad hääled Sai tehtud ja kuna teine rull siis ühikaette tuleb ?
  23. Kohe peale ostmist. sai kollane kile eemaldatud ja nr-i märki liigutatud. Driftihooaeg oli ka vahepeal Ja praegu , vahepeal sai smoke kile pandud esituledele
  24. Kui masin liigub siis kindlalt kohal
  25. Nonii rull oli vahepeal müügis , kuna keegi ei tahtnud ja endal hakkas ka kahju siis võtan ikka ise käsile . Sügisest praeguseni polegi nagu midagi vist teinud erilist sügisel sai esisillas remont tehtud ja klaas ära vahetatud, talve on väga hästi vastu pidanud , starter andis vist vahepeal järgi .aga praegu ei saa pilte lisada, lisan hiljem pilte milline on ta vahepeal olnud ja

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.