Hüppa postitusse

Tanelss

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. Tanelss vastas Tanelss teema asukohas Autod
    pilte infot autost ?
  2. Tanelss lisas teema asukohas Autod
    ostaks siis odavalt e30 projektikaks ei pea omama mootorit võib olla keredetailide puudusi põhiline oleks et dokid oleks olemas, kui hea pakkumine vaatab sellest ka kõrvale
  3. noo ilmad on juba head võiks koguneda ka ?
  4. 40 Euri 2tk !!!!!!!!!!!
  5. jamh , ega palju võimalusi pole kui tasku nulli ja
  6. Ma tuleks kyll see kolmap
  7. Müüa siis 17 tollised Bridgestone noranza 2 naastud , mõõtudeks on 225 45 R17. Hind 50.-
  8. Noo lubab uueks nädalaks lund , kui lumi maas siis korraldab midagi ?
  9. ostaks ss spido 1.6-le muidugi koos tahhokaga
  10. Raadi on prg mõnusalt jääs paarpäeva käinud seal
  11. Nujah , aga krt alles nyyd leitsin arvutist selle pildi
  12. Nonii , e30 võib ikka imestama panna läksin eile hommikul auto juurde panin auto käima ja nii kui gaasi antsin lendas sumpa kollektori juurest lahti prg suht hea sõita tartu vahel , vahepeal pean kell 6 tööle minema kesklinna , huvitav kas patrull ka kinni võtab
  13. Mdea kui sa mõtled seda tõstukit mis mul kodus ss sinna on ikka korralik põrand ka valatud
  14. Nonii nyyd vahepeal sai ylevaatus sai läbi , aga nyyd tehtud vägapalju ei pidanudki tegema , taha sai pütt uuesti alla taha uued piduriklotsid ja pmst terveve esisilla jupid said vahetatud mis läks maksma kõigest 18 euri mäletan et ise ostsin eelmine aasta ühe sarniiri 16 euriga nyyd lasin sõbral osta kes võttis jupid firma nimele Ja isegi co oli täiesti korras , aga ja kus on lumi mina olen talveks valmis
  15. Jap on kyll muidu vist tahaks korralikult läikima saada aga vist ei viitsi poleerida ja värki vast kevadel teen uuesti ja paremini

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.