No tervist kaaskannatajad!
Ei oskagi kuskiltotsast nüüd alustada... Kui aus olla, siis ma pole bemmidest midagi arvanud, olen omanud 5 audit ja ühte bemmi, aga igapäeva autoks ma omale bemmi ei osta enam. Ainus bemmidest mis meeldib, ongi rullikas, ja seepärast see ära sai toodud. Plaanis kõik pulkadeks kakkuda ja kere ja kõik ideaalsesse korda teha. Ajahammasrattad on teda tublisti siit- sealt hampsanud, aga ei tohiks ideepoolest probleeme tekkida
Autoks siis e30 coupe, megailusa värviga (kere tuleb sama värvi peale töid) el. peeglid, väntaknad passis on 320, aga targemad poisid räägivad et 2.5 seal vahel on. All madaldusvedrud, ja 15"randiga valuveljed, mis samuti jäävad sinna alla, randi poleerin ära, ja näis mis keskosaga saab:) Kuna kiire aeg praegu siis pole eriti asja kallale asunud, pesin puhtaks ja ajasin garaasi ära. Arvestades seda et masin mitu aastat seisnud oli see poole pöörde pill kuigi 1 silinder ei töödanud ja ei hakanudki tööle Mootor oli ergas ja liikus ka selle 5 pütipealt normaalselt. Panen mõned pildid ka aimuks.
ja nüüdseks garaasis:
Vahetust tahab kundepoolne uks, kuna see korralikult kortsus. Lansekad on kõvad, karbid ja tiiva ääred lähvad vahetusse