Hüppa postitusse

mokits

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis mokits postitas

1. Nonii... Kuna täna tööpäev poolikuks jäi, siis otsustasin "vaba" aja kasulikult ära kasutada, ja läksin garaasi, et vaatan mis karul kõhus on Tagusin kundepoolse ukse välja enamvähem, tõstsin tungiga üles (kannatas rohkem tõsta kui 8 aastat uuem viiene mis mul oli ) ja vaatasin põhjaaluse ka üle. Põhi tahab ka siit- sealt keevitamist, kuid midagi hullu ei tundunud. See sai kindlaks, et karbid vahetan mõlemad ära, ja selgus, et juhipoolse esimese lanseka esimene nurk tahab ka kohendamist saada. Tuled, võred ja stange eest juba lännu teise ruumi, ja ootavad oma aega Kas on võimalik et ees on e34 tuled? Ja kas olen õigel arvamusel et tegu facelift variandiga. Üks ütleb et on, teine et mitte. Ja siis veel see et kas pölle saan eest eraldi kätte? nagu tundus, siis ninaraam eraldi sel isendil ära ei käi. Loodan et oma lollide küsimustega ennast väga lolliks siin ei tee, aga siiani pole bemmi niimoodi ette võtnud Päikest ja rullimist neile, kes seda teha saavad
  2. Karpides on mõlemas auk sees ja juhipoolne tagumine tiivaäär on ka läbiva roostega. Muidu tundub kere enamvähem olema. Eile sai veidike puhtaks juba roogitud, lansekad ees ja taga kõvad, kundepoolse ukse kortsud tagusin ka veidi juba välja, vast saan asja. Niiskus on sisule liiga teinud, polstrid on suht krussis igatpidi. Vaatan kas täna saab sisu tühjaks loobitud, näeks põhja olukorra ka ära. Ok, hea teada, et seal siis 2.0 peal on. eile see mootor enam käima ei läinud, ehk teen pärast survete kontrolli ära. Kuigi samas plaan vb sinna teine mootor aiste vahele istutada. Näis kui sinnani jõuan. Kõigepealt roogin puhtaks, kere korda, siis kõik uus veermikusse, ja siis mootor ja sisu. Plaan on igatahes suur ja kindel see maššõõna ilusaks ja korda teha, ja välimuselt originaal jätta. Mingu aega kaua läheb. Strutbar- i kohta ei oska öelda velgede tootjat ka ei oska kahjuks veel öelda.
  3. No tervist kaaskannatajad! Ei oskagi kuskiltotsast nüüd alustada... Kui aus olla, siis ma pole bemmidest midagi arvanud, olen omanud 5 audit ja ühte bemmi, aga igapäeva autoks ma omale bemmi ei osta enam. Ainus bemmidest mis meeldib, ongi rullikas, ja seepärast see ära sai toodud. Plaanis kõik pulkadeks kakkuda ja kere ja kõik ideaalsesse korda teha. Ajahammasrattad on teda tublisti siit- sealt hampsanud, aga ei tohiks ideepoolest probleeme tekkida Autoks siis e30 coupe, megailusa värviga (kere tuleb sama värvi peale töid) el. peeglid, väntaknad passis on 320, aga targemad poisid räägivad et 2.5 seal vahel on. All madaldusvedrud, ja 15"randiga valuveljed, mis samuti jäävad sinna alla, randi poleerin ära, ja näis mis keskosaga saab:) Kuna kiire aeg praegu siis pole eriti asja kallale asunud, pesin puhtaks ja ajasin garaasi ära. Arvestades seda et masin mitu aastat seisnud oli see poole pöörde pill kuigi 1 silinder ei töödanud ja ei hakanudki tööle Mootor oli ergas ja liikus ka selle 5 pütipealt normaalselt. Panen mõned pildid ka aimuks. ja nüüdseks garaasis: Vahetust tahab kundepoolne uks, kuna see korralikult kortsus. Lansekad on kõvad, karbid ja tiiva ääred lähvad vahetusse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.