Hüppa postitusse

SiimK

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis SiimK postitas

1. okei , need plekid katavad palju väikseid auke
  2. Natuke parem ülevaade autost : sai ka natuke juba kätt proovitud : enne: pärast : Kes oskab võib alati mõne nõuandega aidata kuna teen sellist asja esimest korda
  3. Nonii rahvas, tuli ka siis mõte proovida taastada üks vana BMW , sai siis sõbralt odavalt ära ostetud ja hakatud vaikselt nokitsema, kere on väga mäda aga muu kõik toimib kenasti. Masina üritan teha enam-vähem korda hästi väikeste kuludega ,sest see on koolis hinde saamiseks ainult vajalik, mingeid suuri keevitustöid ega mida sellist tegema ei hakka. Suuremad augud lähevad pleki tüki ja neetidega kinni ja kõik mis kõver saab vasara abil sirgeks. Võibolla kui kunagi aega rohkem on siis võtan korralikult puhtaks selle auto ja siis paneb alles keevitusega kõik plekid kinni. Seniks ärge siis väga maha lööge ja ärge järgi ka tehke oma tänava autodele sellist porri Head ööd! Masinal siis automaat kast ja mingi selline vidin ka ,et saab puldist käima panna.Isegi signa on peal ja puldist käib kõik lukku ka.Mootoriks on 1.8i mida on jutujärgi natuke näpitud ja kw juurde saadud. Üks vanaomaniku pilt ka : Homme üritan veel pilte teha igast nurgast.
  4. Eks ma proovin ära, vanasti polnud küll mingit häda sellega sõita,arvan ,et kui auto seisnud on siis midagi hullemaks vast läinud pole.
  5. mind huvitab rohkem nagu jäärada ja eks tahan ka kruusa proovida aga ennem vaja masin valmis ehitada
  6. vot täpselt, üks vend kes vähemalt minuga samamoodi mõtleb:) Ei ole mõtet ilusaid keresi kohe retsima hakata, siis kui asi juba käpas vaatan uue kere.
  7. suvel soomest toon arvatavasti aga praegu sellele mootor peale ja saab natuke juba sõita
  8. SiimK vastas smokey teema asukohas Autod
    Mis hinnaga ära läheks ?
  9. okei, aga las ta jääb, eks rallimisel tuleb neid kõkse nknii veel ja veel. Eks kui väga tunda hakkab andma siis tuleb uus kere vaadata.
  10. miks arvad ,et kõver? Korralikum kere on plaanis soomest tuua küll muidu aga ma ei tea kas teen tolle linna masinaks või ralliks.
  11. Nonii mõtlesin ,et teen oma tulevasest ralliautost ka siia teema siis kunagi hea lugeda ja vaadata.Muidugi loodan ka ehitamisel teilt kallid foorumi kaaslased abi saada Kunagi 3aastat tagasi sai see masin siis ostetud, sõitsin 2a ja siis läks roolilatt puruks ja kadus huvi ära.Müüsin siis mootori,kasti,diffri.... asjad maha.Nüüd tekkis jälle isu ehitama hakata.Eks ma tasapisi üritan koolikõrvalt seda autot õrnalt üles klopsida. Alustuseks sai siis masin seest puhtaks tehtud ja põhjas olevad osad augud ära parandatud. Pildimaterjali ka teile siis : Nii ta mul seisis aastakese : Ja nüüd siis sai rattad alla ja natuke liigutatud teda : Plaanis on peale panna e36 2.0 mootor koos kasti ja mölludega, eks ma üritan võimalikult palju pilte panna siia. Nii,et nüüd on teie aeg hakata arvamusi jagama !
  12. mis masinale vaja? mul kupeele pakkuda ukseliiste.kroomist.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.