Kõik, mis SiimK postitas
-
M: BMW e30 kupee osadeks !
Stanged head , uks alt äärest mõlgiga
-
M: BMW e30 kupee osadeks !
Panen siis varuosadena müüki oma kupee. Kellel millegi vastu huvi on siis PS . Auto ise selline : Mootroiks on 1.8i Käigukast automaat Distants käivitus signalisatsioon kesklukk tuled viled terved pildil pole tagastanget aga see on olemas. esiklaas väga mini täkkega muidu korralik
-
BMW 318i '84 - SiimK
midagi uut aga need ei jää sellele autole alla :
-
BMW 318i '84 - SiimK
natuke siis juba valmibb :
-
BMW 318i '84 - SiimK
Ei ole koolis mingit praktikat kahjuks.
-
BMW 318i '84 - SiimK
sellepärast saab ,et need õpetajad ei tea selliste asjade tegemisest mitte midagi, vaatavad ,et rooste on kadunud, poiss on pahteldanud,lihvinud värvinud,lõikand, neetinud, puhastanud jne... ja ongi olemas Aga endale ka meeldib madalana palju rohkem
-
BMW 318i '84 - SiimK
täna siis sai nii palju tehtud ,et ülenisti ära matistaud ja ära pestud ning alustasin kattmisega.
- BMW 318i '84 - SiimK
-
BMW 318i '84 - SiimK
õhtukool pigem aga nüüd masin natuke madalam ka ,õhtul saab pilte
-
BMW 318i '84 - SiimK
see on mul ainult ,et koolis hinne kätte saada ja siis läheb juppideks see auto . järgmine aasta tuleb uus ja suur projekt.
-
BMW 318i '84 - SiimK
ah mis sa patrad ma tean väga hästi muidas liehvida ja pahteldada aga mul pol lihtsalt aega ja viitsimist seda sitast kere nii perfektselt teha.ee
-
BMW 318i '84 - SiimK
nonii vahepeal siis olen veel pahtlit juurde viskand ja nüüd on juba varsti värvimise aeg. hakaksin siis teist külge ka tegema : kui pahtel enam-vähem lihvitud sai läks peale pristpahtel : liikusin natuke ettepoole : ning nüüd hüppasin teisele poole tagasi : vahepeal siis igavusest sai stange carboniga üle tehtud ja suunad toonitud: ja täna siis kruntisin natuke siit-sealt : Mingi päev puhastasin oma V8 ära(kw kahjuks juurde ei tulnud) : ja tänase õhtu lõpetasin auto matistamisega : nii ta siis täna jäi :
-
BMW 318i '84 - SiimK
absoluutselt kõike aga seda alles novembris.
-
BMW 318i '84 - SiimK
ei saa ma pahaseks ja see auto ei lähe kohe kindlasti liiklusesse, valmis saan ja hinne käes siis müün juppeks laiali
-
BMW 318i '84 - SiimK
ühe panin kinni jah, putsis kere on ikka jah, mingi 2kg pahtlit läinud selle sita peale juba:D
-
BMW 318i '84 - SiimK
vahepeal olen siis natuke aega leidnud ka buumeri jaoks, sai siis taha pandud 10mm flantsi ,taga tuled said õra tooni peale ja nipetnäpet asjad said värvitud ja taha said ka uued amordid. Nüüd siis vaja veel kõrvalistuja poolne külg lõpuni pahteldada ja lihvida ning siis saab uue värvi ka selga.Kui kellegil on siis võib pakkuda ette -60mm madaldus vedrusi ja taha -40mm madaldus vedrusi.
-
O: esimesed madaldus vedrud ( -60mm)
Pakkumised PS ! asun Elvas 53086904
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Väga hästi tunnetad ikka autot
-
BMW 318i Convertible 1992 - karlk
väga kena masin ikka rsk
-
BMW 318i '84 - SiimK
Pritspahtel siiski
-
BMW 318i '84 - SiimK
veljed said natuke iluravi: enne: Pärast : Ja üleüldine seis on siis hetkel selline : Ja kui kellegil peaks olema kuskil e30-nele automaatkastiga versioonile radikat siis võib seda ka pakkuda
-
BMW 318i '84 - SiimK
ah las see teema jääda, eks ma vaikselt ja odavalt üritan seda masinat teha ,et koolis hinne kätte saada ja siis läheb müüki. Praeguseks siis olen raiskand palju pahtlit igalepoole ja liivapaberit läheb ka omajagu. Keegi teab kust saaks terve radika siis võib ka seda pakkuda. Pilte kahjuks praegu teile näidata ei saa kuna fotomasin viskas vedru välja .
-
BMW 318i '84 - SiimK
-
BMW 318i '84 - SiimK
oleks ma vaid teadnud sellisest asjast aga nüüd vähemalt tean kui peaks kunagi uuesti tegema
-
BMW 318i '84 - SiimK
amordikann juba kõik uus kõljes ja korras , esisillatala ka uus pandud juba peab stanged ära võtma jah, aga muidu ega ma nknii ajaliselt ja rahaliselt väga põhjalikult teha ei saa, aga no vähemalt ,et saaks talvel sõita ja silmal oleks ilus vaadata Aga edu ikka kõvasti tarvis, tänud :) ajutiselt kõlbab küll see plekk katab palju koledaid asju ära