Hüppa postitusse

Feedback

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Feedback postitas

1. Täna(just käisin ostmas) ostsin autole uue(vana) benapaagi. :wink: Tänud kasutaja crazy e30-le kellelt ostsin ära. 8)
  2. Täna sai siis Kristiine keskuse juures avarii tehtud ja kahjuks tulen neliapäeval katkise autoga.. autol siis parem nurk sees ja vaja läheb uut tiiba,suunatuld,lähituli ja uut stanget
  3. Tänud raidolp kelle käest sain kleepsud.
  4. väga kena näeb välja
  5. Täna sai käidud poes ja tellitud rullikud ja mootoririhm, aga kätte saan alles reedel, et siis vahetan ära ka.
  6. Tulin just garaa¾ist ja vahetasin tosooli ja termostaadi ära aga õhutusnipli keerasin kogemata katki ja homme uurima äkki saab poest uue osta :roll:
  7. Tänasest nüüd ka uued amordipadiad(tagumised). Vanad amordipadiad olid nii läbi et kolisest taga osa jubetalt aga nüüd lausa vaikne.
  8. Aga kust seda vedeliku saab juurde valada?
  9. Kas sa mõtled töösilindrit tule küljes olevaid?
  10. Kas tulederegull töötab mingi vedeliku pealt või vaakumi pealt? :roll:
  11. Kas on veel kleepse alles?
  12. Pildi peal näeb minu auto välja nagu ´´KITS´´. Auto lausa karjub madalduse üle.
  13. Täna siis käidud UM-is ja list oli siis selline. Auto sai valmis tehases: 1993-11-04 S240A LEATHER STEERING WHEEL S288A LT/ALY WHEELS S314A HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES S401A SLIDING/VENT ROOF,ELECTRIC S410A WINDOW LIFTS,ELECTRIC AT FRONT S413A LUGGAGE COMPARTMENT NET S423A FLOOR MATS,VELOUR S428A WARNING TRIANGLE S481A SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER S498A HEADRESTS IN REAR,MECHANIC. ADJUSTABLE S510AHEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM S520A FOGLIGHTS S654A BMW BAVARIA C III S681A DACHANTENNE S799 E30 INDIVIDUALSERIE 92 L801A GERMANY VERSION
  14. Ex ma käin täna läbi ja uurin.
  15. Eile siis sai vahetatud kenekarihm ja roolivõimu rihm.
  16. Mis kell sa mõtled kuna vb tuleks ka läbi siis
  17. Küljepealt alt ei olnud paberit,seal oli markeriga kirjutatud kere peale 307. :wink:
  18. Suured tänud. Kohe lähen garaa¾i ja uurin
  19. Kindlustus tehtud! Pildid ka siis: http://fotoalbum.ee/photos/Feedback/sets/1131369
  20. Tänasest auto minu nimel ja nüüd on jah TÜÜP-i all e30(ennem ei olnud seda lahtrit mul seal)
  21. Täna sai siis tehtud TÜV. Rooliotsa vahetus kuna need olid tehase omad ja loksud olid nii suured et pidin ära vahetama. Auto nüüd ka minu nimel. 8)
  22. Mudel ja modifikatsioon-i all on 318IT ja rohkem selles lahtris pole midagi. Mõtlesid seda? :?
  23. Passis on 318IT ja ise arvan et autol on ka 1,8-ne mootor.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.