Hüppa postitusse

Feedback

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Feedback postitas

1. Pole juba aastaid midagi kirjutanud,sest auto suurem osa seisnud... Lihtsalt pole olnud aega tegeleda. Nüüd olen võtnud end käsile ja hakkasin tegelema mootoriga,sest natuke vaja jõudu juurde
  2. järgmine aasta olen uuesti platsis! Tänud suurepärase ürituse eest!!!!
  3. pakkuge mulle M-tech 2! pakkumised sõnumisse!
  4. saaks hinda paremaks,võtaks omale!
  5. Minu igapäevane liikur(330XD) ja rull!
  6. Feedback lisas teema asukohas Varuosad
    Ostaks siis 51 püstakule amorte... tore oleks kui tallinnas asuksid. Alvar
  7. Feedback vastas Feedback teema asukohas Autod
    Pole veel leidnud
  8. Ostaks siis oma vagunile tagumist stanget M-TECH 2. Hea oleks kui originaal.. Aga võib pakkuda ka koopiat. Alvar
  9. Tagaluuk läinud ! 1x Up NÄDALAS
  10. Valged uksed läinud! Muu alles veel
  11. Pildid siis : http://fotoalbum.ee/photos/Feedback/sets/1431421
  12. Feedback lisas teema asukohas Autod
    Võib pakkuda odavalt mingit rulli.. Peaasi et mootor töötaks.. ärge pakkuge mulle 1000 eurosid ja autol peavad olema dokkud korras. Alvar 53420903
  13. Tagasild läks kõige muuga ammu juba minema
  14. Esipõll alt alt oli sirge minu mäletamist mööda.. värv on schwarz-mica
  15. Kuna hetkel puhkus siis saan tegeleda asjade müügiga.. asjad hakkavad jalgu jääma.. lisandus esipõll koos volvo lisaga. Volvo lisa kruvidega kinni
  16. Täna keegi?? Siis tean kas tulen läbi sealt.
  17. Olen eestis tagasi mõnda aega
  18. Õõtsad on valged aga eks ta halliks läinud kuna ellega sõidan. . Sumpa on ja kummipuksi peal üleval,kuna plaan auto veel allapoole lasta. Sumpa käis ennem vastu maad kui üleeelmine aasta sai saaremaal käidud. Otsus tuli sellepärast kummipukside peale et saaks võimalikult põhja lähedale.
  19. Tagasild ja supordid käisid liivapritsis ning pulbris. Kõik tagasilla puksid vahetatud (lemförded) Põhi ja rattakoopad pigitatud. Tagasillas sai ka kõik käsipiduri ja tavapidurid välja vahetatud uute vastu.. Tagasild on põhimõtteliselt nagu TUTIKAS!
  20. Kuna auto ehitusega oli kiire,siis lisan pildi mis peaks auto vähe vaiksemalks tegema..
  21. Kes täna?? Ma oleks täna platsis.. Ja kuhu tulema peab kas alec või prisma??
  22. Kuna käisin hooaja avamisel haapsalus,siis jäin ka pildile.
  23. Kuna auto must siis sai tulesi ka kaasa aitatud
  24. Kui müün mootorit siis kogu täiega et e30 peale panna.. käpad,mootor,kast,kardaan.. sumpa jätan endale ja vb ka hooratta kuna see e30 oma ja 6kg
  25. Hiis sa vb mõtled mind?? Aga see auto pole juba viimased 2 aastat soome teid näinud.. Minu e46 võid näha ainult soome riigis.. Aga rulliga on plaan tulla see aasta soome teid avastama

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.