Hüppa postitusse

Renx

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Renx postitas

1. ~no eks tulen ka läbi siis jällegi....eelmisel nädalal sai kah korra läbi piilutud, siis oli volvo ja pisike hainina bemmide seltskond seal ainult ....
  2. eeldatavasti sai kah kohal oldud
  3. rullin ka läbi sealt siis :roll:
  4. kapott jah mõlkis Inderk J-i avariist, kelle käest ma ka kapoti ostsin.Samas, kui kõik läheb nii, nagu plaanitud, siis varsti autol hoopis teine välimus 8) ...ja antud masina küljest lähevad nii mõningadki asjad müüki :wink: ...aga sellest varsti ja vastavates alamrubriikides 8)
  5. Paar tänast pilti kah masinast..tänud Kaido1-le:
  6. pole propsi, teen ära
  7. To Diox: esivedrud 4 keerdu maha võetud ja tavaline amort(väike püstak), tagavedrud opel ascona omad ja amortideks mingid kollased bilsud vist To Reino:Värv jah sessuhtes õige, et ikka täiesti matt...kui ostma läksin, siis küsisingi, et vaja täismatti....pakuti igasugu autovärve jms asju, aga öeldi, et ikka jääb läikima veidi...siis ütlesin, et vaja täismatti ...anti metallikrunt ja voilaa ...Xenonid on jah nii ja jaa ...eks hüppan läbi millalgi su juurest...uuriks su masinat kah veidi :wink:
  8. ütleme nii, et hallist massist erinev ja püüab pilku küll jah
  9. Päriselus nii "kriiskav ei ole ja sobib mumeelest väga hästi ..maitse asi muidugi...pildil oli kapott veel väga paigast ära, õhtul korrigeerisin veidi ja sai juba päris heaks 8) ...lähiajal plaanis veel veidi täiustada seda kapotti :twisted: ...tänased tänud siis Marko S-le pildi ja abi eest ning Indrek J-le kapoti eest :twisted:
  10. nii hea küsimus, et veeresin läbi sealt ja kedagi polnud
  11. täna ka miskit toimub ve? :roll: :twisted:
  12. no eksole :twisted:
  13. Vahepeal on muutunud siis niipalju, et keevitati bemmile alla orig tagapütt, mis kannatab kriitikat kah(vajas küll lappimist alguses, aga hetkel kärab väga hästi)...siinkohal suur tänks Toivoku garaazhile, eriti Ollile, kes seal relaka ja keevitusega möllas ...Täna sain autole külge bemmi märgid(mitte uued, aga auto välimusele vastavad) :twisted: ..siis esipõlle lisandus õhutusaukudega plastikliist ja tavaline kinnine liist lendas prügimäele...samuti ootavad külge kruvimist udutule aukudesse katted, mida täna enam ei viitsinud külge kruttida(sai veidi aidatud Marko S-i punast raketti kokku laduda)...jubinate eest siinkohal tänud herr Siimule :wink: ...hetkel kõik.Lähipäevil saab ehk veidi pildimaterjali kah 8) .Renx
  14. mina oleks platsis, kui miskit toimub :roll: ...ühesõnaga veeren läbi sealt kella 8 paiku :twisted:
  15. okok, tean jah, et minev kaup see alumine vann ....rohkem ei risusta teemat....et oleks teemasse, siis ikka väga kena ja korralik rullar sul mario
  16. ja kui sina müüd e30-le juppe, siis on ilgelt jama, et juppe tahetakse onju? ...sry OT :roll:
  17. kle välimus suht hea jah...eriti õhtul...puruks tagapütt hetkel rikub ära välimuse, aga selle üritan kah korda saada selle nädala jooksul ...madalamaks ei lase enam ...rsk esivedru aint 3 keerdu alles ...ristmikke jah suht s**t risti ületada, kui tee rööpas :twisted: ...aga saab hakkama veel 8)
  18. vahepeal muutunud siis niipalju, et sai logisev lähituli ära kinnitatud ja paika timmitud...peale seda ka veidi "timmitud", et veidi parem sõita oleks ja näeks kah midagi ...mingi foto kah:(tänud jällegi Kaido1-le)
  19. enne talve madalaks lasta 8) ..õige suhtumine! ...krt udukaid sa kah üldse ei kasuta, äri parem mulle ja ma sebin sulle punased kapslid sinna ...jõudu edaspidiseks siis
  20. kõigi eelduste järgi kah platsis :twisted:
  21. nu veidi kadedaks ikka teeb su masuut jah
  22. nu üritan jõuda nagu ikka ....sial nii uhked autod, et minu omale tellitakse kuusakoski järgi
  23. jep...punane "prefeiss" mul kõrvalmaja eest pmst

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.