Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. Kuna auto pole enam minu käes siis ei oska nende nurkade kohta midagi öelda , aga järgmine nädalavahetus siis vaatan üle. Hetkel keevitatakse need kohad ära , mis põhjas olid.Oma silmaga tegelikult ei tundunud need kohad üldse nii hullud , kui olin need ära lihvinud.
  2. Paar päeva tagasi siis avastasin , et põhjamatt jube niiske . Algul sai natuke seda kuivatatud puhuriga , aga alla vaadates avastasin , et kiiremas korras tuleks põhjatööd ette võtta. Paarpäeva vaikselt eemaldasin roostet ja täna nüüd läks siis põhi keevitusse. Läbi olid roostetanud tagumiste jalgade põhjamingid ava katted ja oli veel 2 väiksemat auku.Juhi jalgealune oli kõige viisakam , seal oli ainult gaasi all üks rooste koht.
  3. Ostan prele esistange külge , selle groom liistude küljes olevaid liiste. Kiiret pole , aga vaja oleks neid ikka Nr 56750962 või PS!
  4. Mingi rõve välgu see peegeldus ikka tuli , aga peaksid olema väha paremad pildid ikka.
  5. Pole küljes rooli alust katet , aga ma pean poldi asju uurima hakkama jah
  6. saab ikka , aga ma panen siis mingi aeg (öösel )
  7. Hetkel meisterdan kokku m-tech 1 põlle , mille gregeri käest sain . Veel liiste , tuule suunajaid ja kinnitusi vaja
  8. Ostan siis ette M-tech 1 (prele) esistange liiste ja põlle lisale tuulesuunajaid. nr 56750962 või PS!
  9. Sisu siis läbinud uuenduse ja sellest ka pilt.
  10. 20.- kui kellegil rohkem huvi võin uued pildid ka teha
  11. Proovisin järgi , on tõesti flantse vaja , aga oleks nii kui nii ostnud. Ostan siis flantse vähamalt 2cm (4tk) ja koos poltidega.
  12. võimalik , aga ma ei ostnud neid talt
  13. Ei ma ostsin kadakaturult müügiplatsilt need ja sain küll jah selle hinnaga kuna seal mingi vanemmees müüs neid .Muidu sain külge uksepolstrid. Varsti tuleb pilt ka sisust.
  14. Sai siis täna ära ostetud ka suveveljed: üks on hetkel pildilt puudu
  15. olemas , teema lukku
  16. Nendel on värvikiht korras, sirged ka?
  17. Müüa äsja ülevärvitud preface põlle lisa.Värvisin just mustamatiga üle ( üks nurk on veidi kriimustatud ). Hind 25 eurot. PS või nr 56750962 Pilt ei ole just kõige parema kvaliteediga nii , et pole mõttet teha ennatlike järeldusi selle järgi.
  18. 15/16 tolli oleks hea , laius nii oluline pole.
  19. Ostan 4x100 4tk kärgvelgi. Kõik pakumised oodatud , hea oleks kui suverehvid ka peal oleks. nr 56750962 või PS!
  20. No jah , link ka nüüd korras.
  21. Neljapäeval tahtsin siis esistanget ära võtta , et ülevärvida.Olin jõudnud natuke lammutada siis tulid välja augud,rooste kohad.Stange oli juba jube pehme ka. Hetkel siis seis selline http://www.upload.ee/image/2169299/ilma_stangeta.jpg Ainuke lisa ja see ka puudub S205A / Fuenf-Gang-Getrebe (Schongang / automatic transmission? Automaat käigukast , 5 käiku
  22. Müüa e30 originaal rool , täiesti korras. Hetkel küljes enda omal , aga nv vahetan ära. Siit on ehk mingi ülevaade. Mingit erilist hinda ei taha ehk oleks 10 euri normaalne? nr 56750962 või ps!
  23. Tegelt võiks ju siis keegi siia ka lisada.
  24. need mis vanadel olid , olid palju peenemad ja uue uksepolstri tüübel ei mahu sinna. Ma võin eksida , aga eks nüüd vaheaeg tulekul siis vaatan üle. Algul oli tagumistega ka jama kuna teissuguse kinnitusega , aga kuidagi sain külge.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.