Kõik, mis Magnus postitas
-
BMW 316 '85 - Magnus
Kuna auto pole enam minu käes siis ei oska nende nurkade kohta midagi öelda , aga järgmine nädalavahetus siis vaatan üle. Hetkel keevitatakse need kohad ära , mis põhjas olid.Oma silmaga tegelikult ei tundunud need kohad üldse nii hullud , kui olin need ära lihvinud.
-
BMW 316 '85 - Magnus
Paar päeva tagasi siis avastasin , et põhjamatt jube niiske . Algul sai natuke seda kuivatatud puhuriga , aga alla vaadates avastasin , et kiiremas korras tuleks põhjatööd ette võtta. Paarpäeva vaikselt eemaldasin roostet ja täna nüüd läks siis põhi keevitusse. Läbi olid roostetanud tagumiste jalgade põhjamingid ava katted ja oli veel 2 väiksemat auku.Juhi jalgealune oli kõige viisakam , seal oli ainult gaasi all üks rooste koht.
-
O:Pre stange liiste
Ostan prele esistange külge , selle groom liistude küljes olevaid liiste. Kiiret pole , aga vaja oleks neid ikka Nr 56750962 või PS!
-
Müüa pre põllelisa
Mingi rõve välgu see peegeldus ikka tuli , aga peaksid olema väha paremad pildid ikka.
-
BMW 316 '85 - Magnus
Pole küljes rooli alust katet , aga ma pean poldi asju uurima hakkama jah
-
Müüa pre põllelisa
saab ikka , aga ma panen siis mingi aeg (öösel )
-
BMW 316 '85 - Magnus
Hetkel meisterdan kokku m-tech 1 põlle , mille gregeri käest sain . Veel liiste , tuule suunajaid ja kinnitusi vaja
- Müüa pre põllelisa
-
O:M-tech 1 liiste
Ostan siis ette M-tech 1 (prele) esistange liiste ja põlle lisale tuulesuunajaid. nr 56750962 või PS!
-
BMW 316 '85 - Magnus
Sisu siis läbinud uuenduse ja sellest ka pilt.
-
Müüa pre põllelisa
20.- kui kellegil rohkem huvi võin uued pildid ka teha
-
BMW 316 '85 - Magnus
Proovisin järgi , on tõesti flantse vaja , aga oleks nii kui nii ostnud. Ostan siis flantse vähamalt 2cm (4tk) ja koos poltidega.
-
BMW 316 '85 - Magnus
võimalik , aga ma ei ostnud neid talt
-
BMW 316 '85 - Magnus
Ei ma ostsin kadakaturult müügiplatsilt need ja sain küll jah selle hinnaga kuna seal mingi vanemmees müüs neid .Muidu sain külge uksepolstrid. Varsti tuleb pilt ka sisust.
-
BMW 316 '85 - Magnus
Sai siis täna ära ostetud ka suveveljed: üks on hetkel pildilt puudu
- Ostan kärgvelge
-
Ostan kärgvelge
Nendel on värvikiht korras, sirged ka?
-
Müüa pre põllelisa
Müüa äsja ülevärvitud preface põlle lisa.Värvisin just mustamatiga üle ( üks nurk on veidi kriimustatud ). Hind 25 eurot. PS või nr 56750962 Pilt ei ole just kõige parema kvaliteediga nii , et pole mõttet teha ennatlike järeldusi selle järgi.
-
Ostan kärgvelge
15/16 tolli oleks hea , laius nii oluline pole.
-
Ostan kärgvelge
Ostan 4x100 4tk kärgvelgi. Kõik pakumised oodatud , hea oleks kui suverehvid ka peal oleks. nr 56750962 või PS!
-
BMW 316 '85 - Magnus
No jah , link ka nüüd korras.
-
BMW 316 '85 - Magnus
Neljapäeval tahtsin siis esistanget ära võtta , et ülevärvida.Olin jõudnud natuke lammutada siis tulid välja augud,rooste kohad.Stange oli juba jube pehme ka. Hetkel siis seis selline http://www.upload.ee/image/2169299/ilma_stangeta.jpg Ainuke lisa ja see ka puudub S205A / Fuenf-Gang-Getrebe (Schongang / automatic transmission? Automaat käigukast , 5 käiku
-
Müüa orig. rool
Müüa e30 originaal rool , täiesti korras. Hetkel küljes enda omal , aga nv vahetan ära. Siit on ehk mingi ülevaade. Mingit erilist hinda ei taha ehk oleks 10 euri normaalne? nr 56750962 või ps!
-
M:15 laiendatud plekkveljed 4x100
Tegelt võiks ju siis keegi siia ka lisada.
-
BMW 316 '85 - Magnus
need mis vanadel olid , olid palju peenemad ja uue uksepolstri tüübel ei mahu sinna. Ma võin eksida , aga eks nüüd vaheaeg tulekul siis vaatan üle. Algul oli tagumistega ka jama kuna teissuguse kinnitusega , aga kuidagi sain külge.