Hüppa postitusse

Crawity

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Crawity postitas

1. Ma olen kahjuks kolmapäev tööl, muidu oleks käpp. Nädalavahetus või 21.10 sobiks.
  2. Täna sai siis roostega tegeletud. On seda kõvasti rohkem kui oodata oskasin. Jõutsin ära teha esitiibade alused ja parema küljekarbi. Seoses sellega oleks vaja mõlemat uut esitiiba. Kunagi keegi tegi klaasfiibrist neid kui õieti mäletan, huvitav kas neid on siiani saada. Samuti sai paigaldatud helisüsteem, tuliuus makk (ainult 12 aastat riiulis seisnud) ja garaasis vedelenud kõlarid. Aga vähemalt ei sõida enam vaikuses. Lähiajal peaks ka garaasi saama siis tuleks differ maha võtta ja hooldus lasta teha. Äkki keegi teab mingit firmat kes tegeleb diffritega? Samuti otsiks inimest kes oskaks klapid ära reguleerida. Praegu sõida nagu õmblusmasinaga. Daily driver ja hobiauto
  3. Ma veeren peale 9 sat läbi. Varem kahjuks ei jöua.
  4. Mul kunagi oli e30 borbet A velgedega. Minumeelest need sobivad sellele autole ja miks mitte kasutada kui oleks võimalus.
  5. Auto on ehitatud rahvaralliks. Kunagi on sõitnud, hetkel on tuled eemaldatud kuid ei saa lubada kas panen tagasi või mitte. Hetkel on auto edasine eesmärk lahtine. Kui kellegil on müüa 15/16 tolli borbet A velgi siis olen huvitatud.
  6. Sai soetatud endale taaskord e30. Tegemist on 1989 aasta kupee kerega. Autol on vahetatud mootor mis on 2,7eta, käigukast on 126kw oma. Tehtud tööd: Õlivahetus 10w60 Käigukasti hoovastiku poldid uued (vanad olid kuskile kadunud) Generaator remonditud Lisatulede juhtmestikku korrigeeritud Alustatud rooste eemaldamisega. Vahetatud tagavedrud mingise madalduse vastu mis kaasas oli.(üks vedru oli pooleks. Vahetasin mõlemad.) Vaja teha: Käigukasti õlivahetus Diffri õlivahetus Juhtmeid korrastada Uued tagaamordid Rooste eemaldus lõpetada Ilmselt uued tuled ette. Praegused on erinevad ja ei näita suurt midagi.
  7. Ostan nimetatud velje. Vahetuseks vöin vastu anda bbs rm012 velje Pakkumised pm
  8. http://bmwtechinfo.com/repair/main/561en/index.htm Sealt leitsin rohkemate asjade kohta.
  9. Vaatan just siin telekat ja tuleb roolivõim. Juhtiv konstaabel räägib et udukaid tohib kasutada lähitulede asemel, korraga ei tohi.
  10. Crawity vastas Crawity teema asukohas Autod
    Olemas LUKKU
  11. Crawity lisas teema asukohas Autod
    Soov osta bmw e30, eelistatud oleks universaal, aga sobib ka teise kerega. Kindlasti peab olema üv. Hind ei tohiks ületada 1000.- Pakkumised palun meilile Tann@tondikad.ee

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.