Hüppa postitusse

harcore

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis harcore postitas

1. selle motoga on siis ühel pool eile selgus et ei jõua enam isegi esimese käiguga ratast ringi vedada ja tulebki hakkata oma rullile uut motot otsida,kui kellegil on pakkuda m20b25 siis võiks teada anda mulle
  2. selle m20b20 motoga eriti kaua ei sõida kuna plaanis uus moto leida kas siis m20b25 või siis m30b35 vahele panna.
  3. kuna mul oli õli miinimum sees vahetasin selle ära ja ikka põleb kas siis on see andur tuksis.
  4. see kannuga punane tuli see ju peaks märku andma õli tasemest või mis? aga paraku on see andur tuksis.
  5. nii eilsest on autol uus õli mootoris ja ka uus õli filter sai ka uus vasak esimene pori tiib telitud selle saan alles järgmine laupäev kätte.
  6. seda punast tuld enne ei põlenud kui seisma jäi.
  7. täna siis sai auto üle tükki aja käima pandud ja oh imet armatuuris hakkas punane tuli põlema. see punane tuli andis märku et mootoris õli vähe sees
  8. sild on all aga vaja uuest alt ära võtta kuna toll hetkel polnud teist õõtsa võtta. vaja vasakut õõtsa ja kevadel saab siis korralikult ka kere puhtaks rookida et saaks need augud kinni keevitatud.
  9. nett peksab segas selleks ta on topelt neid pilte pannud
  10. et siis sai eelmine aasta silda alt võetud
  11. head vana aasta lõppu ja paremat uut!!!
  12. tekkis ka huvi kere vastu kuna mul endal on ka FL kupee 90a ja ta on vasak tagumisse rattasse laksu saanud vist kuna sild on ühele poole väljas.
  13. mis see hind ilma lisateda oleks?
  14. 15 euri ja viige minema telf:56700583
  15. võib ka pakkuda vahetust auto juppi vastu mi oleks seotud e30-ga
  16. ma müün enda omad maha kuna ei pane enam laiendeid külge ja need on parandatud vana omaniku poolt
  17. müüa siis küljelaiendid e30 kupeele vajab veits korrastamist asuvad pärnus hinnaks võiks panna 20 euri
  18. eile sai siis auto mootoril küünla juhtmed ka vahetatud ja nüüd enam ei tõmba hingest kinni töötab nii nagu peab
  19. taga sild on alt käes ja puksid on ka vahetatud ja sai ka nüüd vastu õhtut silla tagasi alla pandud homme siis jääb ainult veel kardaan alla panna.
  20. taga sild on pea aegu alt ära vaja veel kardaani otsast kätte saada.....kas kardaan liigub tagasi käigu kasti suunas ka?
  21. nii homme siis saab auto ära viia ja taga silla remonti tegema hakkata ja teen ka siis pilte
  22. kuidas jääks sinine matt
  23. tahaks auto värvida sellist värvi mida on vähe e30 kasutatud
  24. mis krunt värvi kasutada ja mis värvi auto teha.ise olen mõelnud et teeks mattmustaks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.