Hüppa postitusse

harcore

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis harcore postitas

1. elartohv-i rullikas seisab pärnus riia mnt-el olen mitmed korrad mööda sõitnud.
  2. jap minul on
  3. ostan siis laiendatud plekvelgi esimesed võiksid olla 8 laiad ja tagumised kas 9 laiad või siis 9.5 ja augu vahe siis 4x100 hind ja pildid PS või siia.
  4. pärnu rullika omanikud saaks mingi nädala vahetus kokku või sobib mõni teine päev?
  5. peale augusti kuud läheb auto kere töödese ja pealegi mootori vahetus on hetkel plaan.
  6. jah plaan tds peale panna eks peab kuulutuse üles viskama.
  7. eile sai siis plokikaane järgi käidud ja tänud kasutaja buumerile.autoga pole hetke seisul midagi tehtud aga peas liiguvad vaikselt mootori vahetuse plaanid eks näis mis aeg toob ja kuidas rahaga lood on.
  8. käisin siin eelmine teisipäev tallinnas ja nägin pärnu mnt politsei maja juurest mööda sõitmas punast kuuti.
  9. kellegil mingeid e30-ne kleepse on veel pakkuda tahan oma rullikale peale kleepida.
  10. panin enda tehtud pildid siia kuna siia ei lasknud ta pilte panna. https://www.facebook.com/hergo.juursalu/media_set?set=a.897826356978852.1073741835.100002544872554&type=3&pnref=story
  11. kas eestis ka 325is leidub?
  12. see tripp oli väga lahe ja ise osalesin esimest korda rullikas pidas ilusti vastu tagasi tulles nägin ainult ühte politsei autot valga poole sõitmas.Tore oli ka teisi rullikaid näha tänud ja kiitus korraldajale. näeme siis järgmine aasta.
  13. mina tulen olen kohal KM parklas
  14. seda kupeed pole mul ja see diisel tahab kere poolest tegemist saada.
  15. kui kellegil on pakkuda paljast kere kust saab plekke lõigata siis kiri PS
  16. kus saab tahokas oma voolu kuna nüütseks otsustas ta mul koostöö lõpetada koos elektroon tempi näitajaga või on viga kusagil mujal?
  17. pilli põõsase visata ka ei taha ja siiski soov antud rullikas korda teha
  18. mul jama tahokaga kord töötab kord mitte kus viga võib olla ja kust otsida või on ühenduse viga?
  19. on keegi seda 2.4 td mootorit ka kuidagi tuunind? kolbe vahetanud plokkikaant teise oma pannud?
  20. eile nägin siis sellist pre facelift rulli pärnumaal saulepis sisu tundus olema nahast ja kes omaks tunnistab? vabandan halva pildi pärast tegin telefoniga.
  21. pilt kus on punane rõngas on kaas sõitja poolne esimene ots kus on päris suur auk,kas see koht on ka tehtav? ühel pildil on siis juhi poolne koopa seest tehtud pilt kus ka auk ja aku alune on täitsa läbi on veel neid auke mida pildistada ei viitsinud kui sinna kokkutulekule tulen näete autot oma silmaga.
  22. jah kupee on müüdud ja sai see endale ostetud plaanin tulla sinna kokkukale eix22 mul ajab siis kui järsult kaasi andes ja peale seda ta enam ei aja musta välja.
  23. Tänud hiis seda läheb kindlasti vaja.Kui kellegil on udutulesid pakkuda siis oleks soovi.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.