Kõik, mis harcore postitas
- 

BMW 318 '90 - harcore

selle motoga on siis ühel pool eile selgus et ei jõua enam isegi esimese käiguga ratast ringi vedada ja tulebki hakkata oma rullile uut motot otsida,kui kellegil on pakkuda m20b25 siis võiks teada anda mulle
 - 

BMW 318 '90 - harcore

selle m20b20 motoga eriti kaua ei sõida kuna plaanis uus moto leida kas siis m20b25 või siis m30b35 vahele panna.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

kuna mul oli õli miinimum sees vahetasin selle ära ja ikka põleb kas siis on see andur tuksis.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

see kannuga punane tuli see ju peaks märku andma õli tasemest või mis? aga paraku on see andur tuksis.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

nii eilsest on autol uus õli mootoris ja ka uus õli filter sai ka uus vasak esimene pori tiib telitud selle saan alles järgmine laupäev kätte.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

seda punast tuld enne ei põlenud kui seisma jäi.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

täna siis sai auto üle tükki aja käima pandud ja oh imet armatuuris hakkas punane tuli põlema. see punane tuli andis märku et mootoris õli vähe sees
 - 

BMW 318 '90 - harcore

sild on all aga vaja uuest alt ära võtta kuna toll hetkel polnud teist õõtsa võtta. vaja vasakut õõtsa ja kevadel saab siis korralikult ka kere puhtaks rookida et saaks need augud kinni keevitatud.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

nett peksab segas selleks ta on topelt neid pilte pannud
 - 

BMW 318 '90 - harcore

- 

Head vanaaasta lõppu!

head vana aasta lõppu ja paremat uut!!!
 - M: küljelaiendid
 - 

M: hea kupee kere toorik

tekkis ka huvi kere vastu kuna mul endal on ka FL kupee 90a ja ta on vasak tagumisse rattasse laksu saanud vist kuna sild on ühele poole väljas.
 - 

M: E30 318is M50B25(Müüdud)

mis see hind ilma lisateda oleks?
 - 

M: küljelaiendid

15 euri ja viige minema telf:56700583
 - 

võib ka pakkuda vahetust auto juppi vastu mi oleks seotud e30-ga
 - 

ma müün enda omad maha kuna ei pane enam laiendeid külge ja need on parandatud vana omaniku poolt
 - 

müüa siis küljelaiendid e30 kupeele vajab veits korrastamist asuvad pärnus hinnaks võiks panna 20 euri
 - 

BMW 318 '90 - harcore

eile sai siis auto mootoril küünla juhtmed ka vahetatud ja nüüd enam ei tõmba hingest kinni töötab nii nagu peab
 - 

BMW 318 '90 - harcore

taga sild on alt käes ja puksid on ka vahetatud ja sai ka nüüd vastu õhtut silla tagasi alla pandud homme siis jääb ainult veel kardaan alla panna.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

taga sild on pea aegu alt ära vaja veel kardaani otsast kätte saada.....kas kardaan liigub tagasi käigu kasti suunas ka?
 - 

BMW 318 '90 - harcore

nii homme siis saab auto ära viia ja taga silla remonti tegema hakkata ja teen ka siis pilte
 - 

BMW 318 '90 - harcore

kuidas jääks sinine matt
 - 

BMW 318 '90 - harcore

tahaks auto värvida sellist värvi mida on vähe e30 kasutatud
 - 

BMW 318 '90 - harcore

mis krunt värvi kasutada ja mis värvi auto teha.ise olen mõelnud et teeks mattmustaks.