Kui nüüd kõik täpselt plaanipäraselt läheb saan homme omale selle m43b18 kätte. Siin nüüd siis aga targematele küsimus. Vin koodi järgi näitab, et on siiski immo, aga ei ole kiibiga võtit, ei ole tal ka seda musta rõnga teemat ja seal kus peaks see nn ews karp vms olema, tüüp ütles mulle, et ei ole seal mitte kui midagi. Kas on siis nüüd midagi mööda vaadanud, või on äkki varjant, et ews delete juba tehtud tollel?
Kui nüüd aga peaks jopastuma, et ikakgi midagi lõpuks mäda, siis kas piisab sellest kui otsib lisaks lihtsalt ilma immota aju, või on siis selle nn ews 1 eemaldamiseks mõni lihtsam moodus veel.
Krt ma kardan üldse selle tegemise juures kõige rohkem juhtmeid, või õigemini krt ma ei salli neid üldse..
Ja kas herr Tauno oleks palun nii heasüdamlik abivalmis kaasmaalane, et teeks siia tõesti mõned tähtsamate punktide pildid.
Endal kui vahetuseks läheb, siis üritan hakkama saada vb juba see nv ja üle pooleteise päeva selleks aega pole.
Füüsiline vahetus protsess ei heiduta, kõik on väänatav, pööratav ja kui vaja siis keevitatav