Hüppa postitusse
FACEBOOK-i KAUDU SISSELOGIJATELE ×

AllanJ

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    64
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    1

Postitused, mis AllanJ postitas

  1. Nii, kala leitud. nimelt mõtlesin, et see ei saa midagi juhtmestikuga olla, sest need töötasid, kui auto ostsin ja lihtsalt seistes ei saa midagi juhtuda ja katki minna. proovisin pirni pesasid ja tuligi välja et pirni pesad on väsinud ja ei anna kontakti korralikult. Niiet tuleb uued soetada.

  2. Nii sai täna lammutatud ja hullatud ja minu mõistus otsas. Relee leidsin, see oli omadega roolisamba all. Hakkasin siis juhtmeid mööda jooksma ja möötma ja nagu kõik on terved aga kui sisselülitada siis nüüd on vasak suund lühises ja parem ei tööta. tagumiste juhtmetega on veel hullem porr tehtud ja neid ei hakka näppimagi. Igatahes minu mõtted jumala otsas ja teha rohkemat ei oska kui helistada tuttavale autoelektrikule ja loota et tema leiab selle vimpka sealt süsteemist ülesse.

     

    Kui keegi pakub oma abi ja on huvitatud väljakutsest sümboolse pisku eest, siis andke teada.

  3. Oskab keegi öelda kus see asuda võib? Isendiks on m40b18 87 aasta.

     

    Probleemiks on, et esimesed suunad ei tööta ja ei oska muud teha kui releest otse tuledesse uus juhe viia ja loota et see töötab.

     

    Kas keegi targem oskab nõu anda või näpunäiteid jagada?

  4. hetkel pole dokumendid ligiduses ei oska öelda millal toodi. aga kui toodi siis läks ühe vanapai kätte minuteada ja sealt ma ta ära tõin kahh.

    arvatavasti siis on toodud, sest numbrimärgid on meil üpriski sarnased(mul on 755 TCE) ja minuteada pantakse neid mingi täpse süsteemi järgi.

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus