Hüppa postitusse

AllanJ

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis AllanJ postitas

1. Vabandan, tõesti ei jaga autodest ja bemmidest veel palju aga minu teada se oli pre ja tehti ümber face'iks.
  2. ÜV sai ka nüüb pühapäevaga läbi, niiet tuleb see ka uus teha. Aga kas keegi oskab öelda palju se maksma läheb?
  3. Eks see veermik hetkel ole paras murelaps jah, aga homme on kavas selle parandamine. Enamus asju sain kätte ja need plaanis ära vahetada. Aga kahjuks ma pole veel nii asjatundja et öelda mis tuled al taga on. Praegu on igakäiguvahetus ja kiirendus üks suur jõnks.
  4. Jah, kere on pre FL kuna oli eest pauku saanud ja vahetati esiots ära tuled on ka teised. aga tagant on lihtsalt ära lakitud. mootor peaks olema m40 83kW. kütusekulu üle ei nurise ültse kahepäevaga mis sõita sain enne kui ÜV läbisai, selle ajaga näidik väga vajunud pole. muidu on heas korras seest terve kõik ja väga vinks-vonks. mulle meeldib
  5. uued jupid enamjaolt käes. 138€ eest sain siis kõik peale diffri pukside, esimeste vedrude, alumiste rooliristi, geneka rihma ja ventika.
  6. pilt kah siis.
  7. Sai ka siis omale esimene auto ostetud. Ostes omanik mainin et auto oli kunagi kuulunud kellegile foorumi kasutaja Devil'le. Auto ise on tumehall sedaan. Enne ostu käisime autoga tuttava remonditöökojas kus sai auto ülestõstetud ja ülevaadatud. Selgus et ära tuleb vahetada: diffri puksid, diffri padi, käigukasti vasak padi, õõtsa puksid, sarniirid, sisemised rooliotsad, välimine rooliots, vasak sarika varda kinnitus, esimesed vedrud, karteri põhja tihend, kasti tagumine simmer, alumine roolirist, esimesed piduriklotsid, geneka rihm, ventikas ja piduriõli. Autoga olen muidu peale proovisõitu väga rahul. Ainuke mis häirib on karteri eripära, et ta nii madal on ja auto on veel madaldusvedrud all, ehk siis karter on nii madalal et suitsupakk püstiselt alla ei mahu.(alla 10 cm)
  8. Kui alles on võtan ära,

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.