Hüppa postitusse

ollo

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ollo postitas

1. Nii ta on.. fli suunatule klaas sobis ilusti ette. tafkae30 masin sai ka uued suunatule klaasid ette.
  2. Kas ma olen ainuke, kes ei näe autost pilte?
  3. Tere Auto. E30 84a 2.3l 110kw pre-facelift. 1)Käigu kangi nuppu E-mail: adiollo99@gmail.com siia foorumi PM. Või telefon 5108763 Aitähh Terv Alar. Ma loodan, et hiljem saab pealkirja ära muuta!?(sest juppe tuleb juurde mida vaja).
  4. Küsimus sinu poolt tehtud juhtmestiku kohta. Manuaal käigukasti oma. http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope.de/fotost/f01716/58.jpg Automaat käigukastiga(nagu mul) http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope.de/fotost/f01716/57.jpg Ja kui sa mõtlesid suurt ümmargust pistiku pesa seal plastik kaane küljes siis sinna yhendad kere poolt tulevad juhtmed. Juhtme otsas olev on dianostiga pistik. Enda teema tuleb alles siis kui saan mootori tööle, hetkel ei hakka suurt kära tegema, sest ikka mõnusad tunnid lähevad peale tööd. Seega ei ole areng väga kiire. Iga asja paigaldamine võtab rohkelt aega.
  5. Jõudu ja Jaksu ehitamisele. Saladuse katte all ütlen, et ehitan sama projekti(m60b40)Automaat e30. Väike vahe, et proovin masina jätta suht originaalse välimuse (ei tule ringraja masin). Esimesel lehel panin tähele seda piduri töösilindri lahendust. Pead ei anna aga mul sinna see ära ei mahtunud mootori kõrvale, originaal aukudesse. Pidi nihutama nii 3-4 cm. Aga ma kasutasin võimuga süsteemi ja viisin esitule taha. Aga tore näha, et Ehitatakse. Jätka samas vaimus!!

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.