Hüppa postitusse

martin321

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    7
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis martin321 postitas

  1. Vaja siis pumba külge kinnituvat kronsteini, külmkäivitud detaile ja ka tross oleks hea. Asukoht pole oluline kui saab postiga saata, kontakt PS koos pakkumistega ja hinnaga !
  2. mingi väga valet pidi lugesin teie lauset ei ole neid asju pakkuda kahjuks...
  3. Otsin siis antud asja, on kellelgi pakkuda töökorras? Peab olema mehhaaniline pump ! Pakkumised koos hinnaga saata PS.
  4. Tuhatoos peaks olemas olema, pean üle vaatama annan teada. Esimest ikka mõtlete ?
  5. pakkuda ikka suuremjagu asju
  6. Ikka alles veel suuremjagu asju
  7. Pakkuda siis allesjäänud asjad 316 sedaan E30-st. Pilte: siit tulede lüliti ja kojameeste kang, kaitsmeplokk koos kaane ja releedega Roolilatt (ilma võimuta) 2x el peeglid 4x ukspolstrid musta nahaga(terved aga vajavad puhastamist) - MÜÜDUD 1x tulede võre(terve) jagaja kaan koos juhtmetega ventilaatori sidur(korras) kojameeste mootor koos hoovastikuga(korras) 2x esi uste klaasid lambda andur ja õhulugeja 3 keskluku mootorit ja kütuseluugi mootor, ja relee esimesed suunatuled ilma klaasita(korralikud) gaasi tross ja kapoti avamise link mootori aju ja signa süsteem ilma juhtmetetta AUTOPAGE-RF301 akukast plastikust vms(terve) pihustid koos latiga klaasipesu vedeliku paak 2x tagu amordid(korras) Pakkuge ise hinnad, leidub ka muid plastik asju veel salongist. Rohkem infot: 55571344 v PS.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus