Kõik, mis Poochie postitas
- O:e30 IS-i lip
-
Tartu kokkutulek??
Järgmine nädal tuleks ka
-
Müüa 2 e30 Kere ja palju träni
Kas kindalaeka lukusüsteem olemas kummaski autos? Oleks huvitatud kui on. Saada ps
- O: roolivõimuga lati kardaani (ilma airbagita)
-
O:e30 roolivõimuga lati kardaani
Kui on midagi pakkuda siis võib helistada ka nr-l 56675767
-
O:e36 roolivõimuga roolilatti
Oleks hea kui asuks tartu lähistel
- Tartu kokkutulek??
-
Tartu kokkutulek??
Pange pilte ka siia ja kindlasti peab kordama;)
- Tartu kokkutulek??
-
Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
Pole kindel aga olen huvitatud tulemisest Paari päeva pärast kindel.
-
O: E30 318is
Ise plaanin vast oma is-i müüa aga kahjuks sedaani kerel. Auto ise superilus. Kõik keretööd + tuhat asja veel tehtud. Kui huvitatud kontakteeru;)
-
K: Embleemid
sepa turul tartust sain mina omale carbon/valge embleemi ja on olemas ka musta/valgega aga ainult kapotikaid. Mul oleks ka vaja pagassi peale
-
BMW 316i(1,8is) 1990 - Poochie
Ikka igapäevamasinana. Ise Kanadas praegu. Aga muidu küll jah. Olemas ka Aluetti 16x9 valud. Need lähevad alla siis kui tagasi tulen. Keegi oskab soovitada mingeid madaldusvedrusid?? Mitte ülimadalaid vaid selliseid normaalseid.
-
BMW 316i(1,8is) 1990 - Poochie
Auto selline siis juba 2 aastat Unustasin ära et selle teema üldse tegin.
-
Probleem veega !
Siis tuleb tuleb lappimist mul nüüd korralikult:D Aitäh igastahes. Üritan siis midagi ette võtta ja vaatab mis siis saab selle vee asjaga
-
Probleem veega !
Vastupidi just kundepoolne pool on märg. Tagumisel istmel kundepool ja samuti ees! Palun kiirelt abii!
-
Probleem veega !
Tervist. Oman siis kahte e30- üks oranž 318is ja teine valge 318is. Ma ei tea kas asi on kokkusattumuses aga mõlemale autole jookseb kuskilt vihmvesi/üldse vesi sisse. Kas keegi teab milles võib probleem olla ja kust see tulla võib? Mõlemad autod on umbes aasta aega tagasi täieliku keretöö ja uue värvi saanud. Palun abi kiirelt kuna talv jõuab kätte ja tahaks matialused kuivaks saada !
-
BMW 318iS '90 - Poochie
Väike treening 30-ndal toimuvateks Piiroja võistlusteks! Vaadake kindlasti 720HD-s
-
BMW 318iS '90 - Poochie
Loo nimi jah õige. Aga jah subaru vennad ei saanud aru mida nad valesti tegid. Ja siis seal tulemuste seina juures mõtisklesid ja rääkisid.
-
BMW 318iS '90 - Poochie
Masin elab veel ja uus mootor on ka peal ja töötab! ueeks mootoriks siis bmw e36 1,8is mootor mis on vähe sõitnud. Doonormootor tuli inglismaalt ja mootor töötab kuradi hästi. liigub palju paremini kui e30 is. Selle mootoriga siis tuli Ilmatsalu jäärallil esimene ja teine koht. Medalid on kodus ja paljud 4x4 Subaru impreza wrx-id jäid meist maha. Ühte subarut võitsin ligikaudu nelja sekundiga. Auto praegu siis selline: Väike video GoPRO Hero2-st auto katusel. Tegemist siis testiga. Varsti juba rallist ka video! Vaadake 720HD-s!
-
K: Udutuled ei tööta?
2 nupuga lüliti, relee ja kaitsmed paigaldatud. Udukad ei tööta ikka! Mida teha?
-
Äkki mingit õpetust vms ? Ei tea midagi nendest asjadest.
-
Udutuled on ühendatud aga tahaksin teada just mis puudu on, kuna auto sees puudub vist isegi nupp sisse lülitamiseks ja äkki mingi relee või asi ka. Paluks asjatundjatelt abi kuna tahaks neid ikka tööle saada!
-
K: udutuled ei tööta? milles probleem?
ehk siis pean saama kahe nupuga lüliti ja mis veel?
-
K: udutuled ei tööta? milles probleem?
Mul on 1 nupp see 5 element niiöelda. Mis ma tegema pean siis?