Hüppa postitusse

Joel

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Joel postitas

1. Töö toimub tartus ja eks kasutada ikka saab, aga seda peab hästi orgunnima kuna enamuse ajast on töökoda hõivatud St minu oskusi saab kasutada peale tööaega (ehk siis üldiselt peale 18.00 ja nädalavahetustel). See lössivajumine ongi põhjus miks ma olen karprauast teinud need konkreetsed tõstmiskohad, siis ei teki muret, et ÄKKI ikka kuidagi vajub kuskilt sisse vms.. seda poolesendise paksusega metalli juba kokku ei pressi
  2. Eks ma seda keevitust üritan saada nii head kui oskan, tasapisi õpin Eniveis, nüüd siis see koht selline Siis sai üks veel tiba ussitanud servake välja vahetatud Ja esimesest otsast lõikasin ka juba välja rooste
  3. Sai siis veel üks suurematsorti roosteuss välja sõelutud karbist. Ilgelt kulus aega, et sealt ümbert ilusti puhtaks teha kõik ja välja mõelda, kuidas asi teha, aga nüüdseks juba loob. Kõigepealt siis relakas sisse Esimene uus tükk külge Enda elu lihtsamaks tegemise huvides sai üks kõvem tõstekoht tekitatud.. Siis juba uus serv.. kahjuks selle alla jäävat serva ei jäädvustanudki enne uue tüki peale panemist Homme tuleb siis see osa ära lõpetada ja saab edasi liikuda uute kohtade poole
  4. Ma millegipärast ei usu, et uut e30 kusagilt osta saab St okei, ostan a'la 3k euri eest selle väga sileda ja korraliku e30.. sellist värvi nagu mul plaanis on, ei ole rulla selga pandud ehk siis üle värvida tuleb niiehknaa, sama ka minu 400 eurise pilliga. Veermikuosa on tavaliselt ikkagi juba vana, kulunud(linnatsilliks ju ok aga kangutamise tuju tuleb siis ju vedel ikkagi), ehk siis see tuleks täpselt samamoodi üle käia nagu ka minu omal. Mootor stockiks ei jää niiet ka see vajab üle tegemist mõlema variandi puhul.. täpselt sama lugu ka salongiga. Niiet andke andeks, aga ma pigem ostan 400 euriga endale auto mille ma ehitan üles nagu lego ja täpselt nii nagu ise tahan, mitte ei osta kordi kallimat pilli mille alla tuleb ikkagi sama kogus raha laduda Lisaks muidugi fakt, et minu jaoks on jupikaupa auto ehitamine oluliselt lihtsam kui see 2-3 kilo kokku ajada. Juba selle 400 euri pärast pidin sente kraapima aga e30 on seda väärt See, kas tuleb odavam või kallim, on juba täiesti individuaalne stuff enivei, sest sõltub kui palju ise tehakse ja mis hindadega asjad kätte tulevad jne.
  5. Tiivakaared siis olemas nüüd Mingihetk veel vaja uued esitiivad tellida ning siis vist peaks keredetailide poolelt sellega piirduma
  6. Eks siis tuleb silmad lahti hoida
  7. Täna sai natuke põhja puhastatud Sai compacti paak ostetud prooviks, et äkki istub alla Muidu oleks timm, aga raibe on natuke paksem rulla paagist ehk siis jääks ülejäänud põhjast allapoole välja ulatuma.. Ei teagi nüüd veel mis teha.. paaki kõige madalamaks kohaks ei tahaks ja sügavamale paigaldamiseks oleks tööd ülemõistuse palju, samas originaal on üpris mäda ja korralikku leida suht võimatu normaalse raha eest :roll: Tuleb mõelda natuke.
  8. Ei ole neil häda midagi seal, tellis ei ole otseselt karbi all vaid karbi otsa all, st seal on siuke sirge koht mis jääb esitiiva taha peitu, tundub, et ongi mõeldud telliskivi jaoks Tundub, et inimestel pole ikka loomingulist mõtlemist kuidas autot toestada külje peal olles nii, et auto viga ei saaks. Kes arvab, et külgepidi maha visatud ja mis sada imet veel
  9. Hoolikalt vaatad siis näed telliskive, ees karbi juures ja taga koopas poolraami vastu. Teiseltpoolt on rehvid katuse serva all, niiet jah, polegi nagu muud öelda
  10. Ega ta siis küljega maas pole
  11. Koristasin eile garaasi.. täna ajasin bemmi garaasi.. ja siis tulid pätid ning lükkasid auto külili Kui ta juba külili oli siis sai hakatud altpoolt lahti harutama teda Paagis loksus isegi midagi.. niiet valasin kanistrisse Esmapilgul vaatasin, et keski sinna apelsinimahla valanud aga pikemal vaatlusel jõudsime järeldusele, et ilmselt tegu seisnud bensiiniga Tagasild Hetkel selline mõte, et hakkan vaatama e34 silla poole
  12. Siiski ei, lähen bemari oma tehnika peale välja
  13. Tükkaega pole jõudnud tegelda bemmiga aga sai siiski natuke jälle näpitud, et hoo uuesti üles saaks Sai siis antenniauk kinni säristatud. Tagatiivaääred lähevad vahetusse kuna seal on mingit pahtliperformancit juba tehtud. Tagatiivad peab üldse suures osas haljaks laskma, et näha kas seal midagi ebameeldivat ka on
  14. 2x holset hx30 Tegelt kui nüüd üdini aus olla ja natukene mootori plaane avaldada, siis twinturbo on plaanis küll aga seda siiski ridakuuese peal Aga seda rohkem pole mõtet arutada enne kui algatuseks mootor olemas on
  15. Nüüd siis mootor ka olemas Muud uuendust paraku see nädal ei tule Ehk järgmine nädal tegutseb jälle
  16. Sealt oli enne juba siuke lohk sees niiet ära seleta siin Eestpoolt ju tõsta ei saand ilmselgelt kui sealt alles keevitamise järgus oli. DAAA
  17. Mis seal nii huvitavat ikka vaadata, kõik olemas mis ühel rullal olema peab Rooste, M märk, läikiv sumpaots ja mõlgid
  18. So.. sai siis viimati välja lõigatud ussitus ka plekiga asendatud. Ja töökaaslase tehtud kaunistus ka..
  19. Kuna seal logarit polnud siis pole mul õrna aimugi kuidas see sinna kinnituma peaks, aga see pole asi, mida sinna hiljem juurde teha ei saaks.
  20. Tasa ja targu..
  21. Hästi ei usu seda, et lihvimata kiiremini rooste läheb.. see vb siis kui keevitatakse nii, et augud ja urud sisse jäävad kuhugi Aga eks ma nad osaliselt lihvin ka kui asi eeltöödeni jõuab aga praeguseks katan nad niisama kaitsevahendiga ära. Traat peaks vast 0,8 olema, aga kindel pole.
  22. Eilsest tööst ka üks kaamerapilt Ja üks grupikalli ka See nädalavahetuseti tegutsemise jutt tundub ilmselt praegu paras bullshit.. aga parem oli niipidi lubada, kui et lubada uuendusi igapäev ja reaalselt teha seda kord nädalas
  23. Tore, et inimestele meeldib. Edu on alati tarvis Tasapisi tegutsen ja arenen Eniveis, sai siis tänagi rooste hävitamisega natuke tegeldud Paraku kaamera jäi maha niiet pildid telefonist tulnud.. Viimane pilt tehtud kell 00:25, ehk siis bemmi juures hakkavad nüüd töötunnid üpris pikale kiskuma :oops: :mrgreen: Kui iga päev saaks ühe roostekoha hävitatud, siis oleks progress üpris kiire isegi, aga eks mõni päev tuleb puhata ka ja volli tahab ka natuke näppimist saada, on teine ilmselt solvunud bemmi ostmise tõttu ja vead järjest tekivad ja kuhjuvad
  24. Vedrude koha pealt jään vastuse võlgu ausaltöeldes Eeldaks, et stockid ja kuna salongi sees pole ning mootorit samuti mitte, siis ongi ennast taevapoole sirutama hakanud.
  25. Hei e30 fanaatikud Olen ka juba suhteliselt lapsepõlvest peale omale e30 ihaldanud ja aastal 2007 üks mul ka oli, paraku siis olin veel ilma lubadeta tattnina ja müüsin ta maha peale poole aastast ringi paarutamist. Siiamaani sai sügavalt kahetsetud seda lollust, aga detsembris sai siis järgmine rull ligi võetud ja nüüd on sellega rahu majas. Tegu siis 316i kupeega, millel 1.6 73kw mootor PEAKS olema, mina ostsin ta suht poolikuna siiski. Mõnesmõttes hea, kuna see mootor sinna poleks jäänud nagunii. Kindel veel pole mis mootor sinna tuleb, aga hetke pakkumistest domineerib 2,3 liitrine 110kw pada. Aasta on vin koodi järgi 89 lõpp, aga kuna passis on 90 siis seda ka kasutan teema pealkirjas Aga mis siin ikka, rohkem pilte, vähem möla. Kuni üleeilseni ta veel seisis, kuid siis sai garaasi sulama aetud ja eile sai juba natuke tegutseda. Kuna ehitan seda tööjuures, siis mingit igapäevast updeiti siia tulema ei hakka, aga nädalavahetuseti üritan ikka tegutseda maksimaalselt. Sai siis kohe nina laiali tõmmatud, et hakata vaikselt roostet likvideerima. Nina vasak pool on õnneks suhteliselt heas korras ja paistab, et piisab vaid korralikust harjamisest ja rooste eemaldamisest, parem pool tahab rohkem keevitamist. Sai kohe relakas sisse löödud, et asja liikuma saaks Eilsega paraku rohkem ei jõudnud, niiet järgmiste uuendusteni Nii hea kui halb kriitika oodatud kuid arvestage sellega, et ma teen üldiselt ikkagi nii nagu ma ise tahan Kui just pole mingi tõsiselt hea soovitusega tegu.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.