Hüppa postitusse

sabasoe

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sabasoe postitas

1. Jõudu kaasmaalased teile edaspidiseks aga enam ei oma bemmi sai läbi tema teekond minu käes.
  2. mõlk parandatud !
  3. nooonii ,hetkel natuke tujust ära kuna mingi civicu p*de värvusega valge ,tagurdas mulle sisse , nüüd vaja uuesti keretöödega juhi poolt alustada ja tänu sellele natuke imbetsillile kes oma arvates vääga häästi liiklusmanöövreid oskab kasutada on minu terve reede õhtu rikutud!!!!!!!!! Üritan hoiatada teid liikluses suuht suurel määral halvasti ja ebakindlalt liikleval civicul ( valge nr märk 295 pac ,sedaan ) ja kui keegi kuskil peaks kohtuma temaga siis ,ära unustage tellis esiklaasi saata kasutaja sabasoe poolt !!!!! Tean ,et võin olla võibolla natuke arust ja ajast ,aga tegelt kihelema ajab küll mingi endast hästi arvav esiveoline piid*r !!! Aga muidu autoga ,erilist ei ole midagi toimunud ,nüüd kolmapäeval uus roolilattvõimuga peale ja KERETÖID TEOSTAMA . Aga hoidke endit ja oma masinaid kuna t*bras on teedel !!!
  4. 5 palli süsteemis tugev 12+ masinale Korralik kogu ikka jah:D Vaata ,et masinaga veel suured plaanid.
  5. Nii sai nüüd ka üle pikaaja autole midagi soetatud Eile siis hankisin autole tulede ümbrised ja neerud, tagaistmed kohe nahatatud kaa . Lähiajal peaks saama ka uue roolilati otsa , tagatuled toonitud saama ja võibolla veel veljed ka alla. Lisan varsti ka uusi pilte.
  6. Hetkel natuke pooleli jäänud tänu roolilati otsale ja dokumentide puudumise pärast aga arvatavasti kuu keskel uuehooga peale AA ja istmeid nahatan ka hetkel .
  7. teine lahendus kütab ära küll
  8. Nüüd siis natuke plaani muutusi kaah värviks on nüüd matt must ja ette plaanis soetada hella blackid. madaldus ees olemas ja taha ka plaanis lähiajal soetada midagi sümboolset.autole sisse tuleb veel must nahksisu, el.aknad, 3kw soobwooofer pagassi balanssi hoidma , siis esitulede pesurid , roolivõim ja nipetnäpet mugavusi veel.
  9. Nüüdseks siis auto täiesti töökorras Loodetavasti siis masin libiseb linnavahel ka peatselt. Arvatavasti peaks masin tänavakõlbulik olema 20 dets. paiku.Hetkel masin liigub ainult mööda pääsküla kõrval tänavaid.Ja äkki oleks kellelgi spidoblokki pakkuda.
  10. oleks isegi juba projektist huvitatud
  11. Eks nüüd on teada mis viga on süütepooli juhtmestik on läbi. Tahaks siis teada ,et kui laialdaselt ma peaks selle juhtmestiku välja vahetama,ja kas on mingid kindlad juhtmestikud mis sobivad ? Ja kas kellelgi ei oleks pakkuda juhtmestikku ?
  12. Ilusti kleepsud käes
  13. Nooh nüüd sai siis autoga väike ringike ka tehtud ja sealgi on näha et sureb ära soojalt.
  14. Üks on mingi pruuni otsaga ja teine mingi sinise otsaga ja need jäävad õhutamis mutrist vasakule.
  15. Mul siis selline mure ,et auto külmalt töötab aga soojalt ei taha töötada.Kas asi võib olla termostaadis sest sealt mul sealt kaks juhet puudu. Aga muidu töötab väga ilusti.Kui oskab keegi võimalikud vea kohad öelda siis sellest oleks suurt abi.
  16. Egas 80 kümnesega käib kindlalt korra veel üle
  17. Täna sai siis peale pandud uus mootor 2.7i stroker ja oii masin liikus ikka korralikult ja projekti käiku saate jälgida aadressilt : http://public.fotki.com/piibukas/kaspari-buumer/
  18. Tervist sai siis kah ostetud endale e30 touring. Soetamis kuupäevaks oli siis 8 oktoober ja masina vanaks omanikuks oli siis lauri1. Masin sai siis esimesel päeval tühjaks tehtud ja jõudsime isegi enamus värvi maha võtta ja seda veel käsitsi. Edasised plaanid on ülevärvida (daytona violettiks), alla väike madaldus, väike velg ja alguses vahele vanakooli 2.5. Mõni pilt ka ostmisest

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.