Hüppa postitusse

Krst

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Krst postitas

1. Soetasin Keiseist ~500.- eest (Thermo-Tec), installisin ise ja ühe turbo jagu jäi seda üle ka...
  2. Ei ole eriline spetsialist hindama selliseid asju aga koni/bilsu kombinatsioonist on nad kõvasti jäigemad, ei saa nuriseda Tallinna tänavatel on ebamugavast saanud väga ebamugav, vb seda mõjutavad ka coilide puhul kummist tugilaagrite puudumine... Ei ole, põhjus väga lihtne: dynosse minnes tahaksin, et kõik oleks hea ja saaks ühekorraga ära seadistada, ilma, et peaks sinna tagasi ronima aga seda segab selline imelik asi nagu kütuserõhk, ei saa mitte kuidagi alla 4bari. Hetkel on segu tühikäigul rikkam kui boosti all... Käisin nädalavahetusel Tartus 1km distantsil lõppkiirust proovimas, tulemuseks 234kmh. Tahtsin teisel sõidul nakute seda tulemust parandada aga mind saadeti stardist minema kuna paisupaagi ülevoolu voolikust hakkas natuke tosooli lekkima. Vahetasin ennem seda üritust veepumba, termostaadi, rihma ja rulliku ära, peale õhutamist jäi vb liiga palju tosooli paaki ning see siis hakkas sealt välja tulema...
  3. No auto ei tohiks ikka põlema küll minna, ükskõik, mis olukorda ta satub Vahetult peale põlengut: Ja hetkel: Kõik tavalised voolikud sai vahetatud teflonvoolikute vastu... Et enam nii ei juhtuks
  4. Ja Temale ma appi tahtsingi minna aga näe, mul endal oli seal seisma jäädes hoopis abi vaja [size=7]Põlema läksid kummist turbo vesijahutuse voolikud...[/size] :oops:
  5. Auto veetis tõesti nädalavahetuse Pärnus, põhjuseks OT. Isegi kaua pidas vastu ilma midagi juhtumata Õhus lendleb tulekustuti tolm, võttis väikese leegi üles... Aga see selleks, nagu ranzzz juba kirjutas siis ta nägi seda autot pühapäeva õhtul Tallinnas omaljõul liikumas... Põhjus: oma lollus, rohkem sellest ei räägita Tänaseks on kapotialune pestud ning selle nädala jooksul teen veel vajalikud parendused, et enam nii ei juhtuks. Sõidust: Parandasin oma iskliku rekordit sekundi võrra, auto on võimeline paremaks aga juht on ... 1.06,5 19-ndal plaanin minna uuele katsele, tahaks rohkem harjutada kui 1,5 sessiooni...
  6. Hmm... Omastarust ma jänestasin ikka kõvasti aga kui jäi mulje, et panin julma siis on hästi Mis puudutab drifti siis eks elame näeme...
  7. Pidin taaskord veenduma, et Toyo ja vihm ei käi käsikäes Õnneks auto jäi terveks...
  8. AC Dragilt tagasi, parim aeg 12.6 @ 184 Kohaleminemise eest kingiti ka veel E klassi 3 koht Poolfinaal:
  9. Piiraja sekkus suht koht ennem lõppu aga kui ma viskaks auto seest tühjaks ning tõstaks piiraja 6500lt 7000le ning paneks 2.9X ülekandega diffri siis vb saaks mõned km/h isegi juurde. Ma ei läinud OMCle mingit ulme tulemust sõitma, lihsalt räägitakse, et kui auto peab OMC vastu siis peaks kestma Auto oli täiesti tänava konditsioonis, varuratas,tung jne olid omal kohal, ühegi teibiga ma mingit vahet kinni ei katnud, seepärast olin ka väga õnnelik oma tulemuse üle ning rohkemat proovima ei läinud Auto seadistamine lõpetati 8h ennem võistlust, segasime korralikult korraldajate öörahu(~3 öösel) aga nad õnneks tulid meile vastu Ütleme nii, et päevavalges on kordades parem tunne sõita 250kmh kui pimedas ja udus Kui ilm lubab sõidan ka nädalavahetusel AC Dragi
  10. OMC-lt tervelt tagasi, tulemuseks 255 km/h, mis ühtlasi on ka maksimum minu hetke ülekannetega, sellepärast ei sõitnud teist sõitu ka. Mina igaljuhul tulemusega väga rahul Nüüd äkki saab natuke puhata, järgmine üritus vist kuskil juuni lõpus... Loodan, et fotograaf ei pahanda:
  11. Ega ma ennast tagasi hoidma ei hakka mingi ürituse pärast Kui läheb siis läheb, ei ole midagi teha aga hetkel ei ole veel küll ühtegi märki, et mu mootrile ülerõhk vastukarva käiks Need vihamsed pildid on õudsad, ei taha enam sellise ilmaga sõita
  12. Pole olnud aega siia midagi kirjutada kuna auto on röövinud kõik vabad hetked ja uneaja aga käisin vähemalt 23mndal saugal ära... Ütleme siis nii, et vihm ja Toyo ei käi käsikäes, otsustasin loobuda siis kui lausvihmas sõitsin viimasest kurvist otse välja, ei jõudnud piduripedaali vajutadagi kui juba rattad plokkis ja auto läks otse, õnneks oli see kurv kust rajalt maha sai ja otsustasin sinna mitte enam see päev tagasi minna Sellele otsusele aitas kaasa ka see asi, et kuna oli paigaltstart siis esimeselt teisele vahetades otsustas teine käik, et tema eluiga on olnud liiga pikk ja tahtis hingusele minna, nii ta tegigi (päev varem vahetasin õli ja välja tuli sealt kastist üks viinapitsitäis pruuni tökatit ) Koliseva kastiga sain õnneks linna tagasi, tänaseks on uus kast ostetud ja homme vahetan ta ära, laupäeval tahan teada mis kiiruse mu auto ühe miili peale saavutab, ennem käin ka dynos ära. Mina olen hetkel veel auto liikumisega väga rahul, loodan , et järgmise KUIVA ilmaga rajapäevani vastu ainult peab
  13. Jah, mind tõesti seal ei olnud. Andsin endast kõik aga ikka midagi jamas. Probleem oli selles, et auto suri kiirendades ~5000 rpmi pealt lihtsalt välja. Täna sain probleemile jälile(eeldatavasti, vajab katsetamist) ja loodan 23ndal uuele katsele minna. Muidu sai eelmine nädal käidud sillaregullis, kalded 2.1 kraadi negatiivi ja kokkujooks 1mm. Enamus lapsevigu on tänaseks likvideeritud. Nael küsis, et mis rpmil 1bar ülerõhku tekib, vastus: 3500pöördelt, lõpus hoiab 1.2-1.3me ja per*edyno järgi liigub väga hästi [size=9]Jah, on seadistamata, ma tean...[/size] Tshhh.... Vems on väga hea aju hinna-kvaliteedi suhtes :roll:
  14. Plaan oli jah 1bar aga ega mul ju ühtegi kella ei ole, mina ainult sõitsin ja siis kõrvalistmelt mainiti, et 1.3 bari (logist selgus tegelikult, et MAP näitas 244 kpa, see oli ainult korraks ja lõpupoole) Hetkel ma ühtegi logi ja vaakumist väljatulemise rpmi ei avalikusta kuna wg oli vigane, eks hiljem kirjutan kui kõik on ilusti seades ja toimib. Mis puudutab eeldamist siis ma ei eelda midagi, eks näis kuidas kestab, mis egt jne rõhu all teeb. Detonatsiooni meil igatahes veel kuulda ei õnnestunud Uus wg tuleb spekkide järgi 1.4barise vedruga, midaiganesseeeitähendaks :roll:
  15. See oleks olnud tegelikult hea mõte aga ma ei tulnud sellepeale Inglismaa ebays hetkel ainult üks müügis ning sakslastega on asi selge Service nach: Deutschland ainult Igatahes lubati see minuni toimetada reedeks, niiet loodan parimat... 16.maiks registreerisin end juba ära...
  16. Kui kiiresti ja mis hinnaga sa mulle TIALi 38mm wg sebiksid? Mul hetkel Olavi juurest tellitud 38mm-ne...
  17. Sõitis väga hästi kuni hiinajuppidejumal vaatas, et, ei, Kristo peaks ikka õigeid asju ostma Nimelt ainuke asi, millepealt ma kokku hoidsin, oli wastegate ja mis te arvate, kas see hakkas lekkima? Muidugi hakkas, nüüd ootan millal ülelombi õige asi kohale jõuab... Närvid läbi, kaks nädalat puhast lastevigade likvideerimis aega lihtsalt maha visatud ja selles tuleb ainult ennast süüdistada... Aga 1.3 bari ülerõhku oli juba päris fun
  18. Nagu tavaks on juba saanud siis vemps natuke vembutas aga täna sain lõpuks häält kuulda Homme õhutan pidurid ja veevärgi siis võiks nagu sõitma minna
  19. Mida ma siis sinuarust teen?
  20. Sa arvad, et ma tahan kohe B klassi esikolmikusse trügida? Ma kirjutasin, et krt seda teab mis mul mõni hetk võib pähe lüüa siis saaks vähemalt bracketit vms sõita
  21. Täna kallasin turbosse õli ja tõin aku koju laadima... Kella sees on tõesti vedelik ja katki ta ei ole, täitsa poe uus on veel Lauri_L vastas ilusti ära miks see nii on. Ei ehita ühegi suunitlusega seda autot... vb natuke kõike, et ükskõik, mis pähe ei lööks(rada,tänav,drag jne), saaks vähemalt proovida, enamvähem tulemusega [size=7]Tean, et üks mis on mõeldud kõigeks, tegelikult ei kõlba kuhugi aga noh...[/size]
  22. Lõpp paistab
  23. Mingi vahe tõesti oli aga nagu ma ennem mainisin siis ei ole enam kindel nendes antud mõõtudes. Isegi kui oleks 7 mm vahet siis loogiline oleks, et sa paned ketta ikka keskele, see viib silindrid töötsoonist 3,5mm välja, mis ei olegi enam niipalju. Tegelikuses jäi mul, silindrid täiesti põhja lükatuna ja uued klotsid küljes, ketta ja klotsi vahele mõlemal poolel ~1mm...
  24. Mul on jah 312 VAG grupi ketas. Kui ma õigesti mäletan siis 993 ketas on 304*32 mm aga kindel ei ole, igatahes klots katab kõik minu ketta klotsi jaoks mõeldud osa...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.