Kõik, mis paka66 postitas
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
nonii lõpuks jõutsin ka siia lehele üle pika aja.Seisab hetkel kuna talv oli karm ja garaa¹ oli nagu hundilaut.Nüüd ilmad juba leebemad,aga tööd nii palju ja soov ropprikkaks saada ju Nii palju katkiseid autosi liigub ringi,et jube Autol vaja teha veel väikesed keevitustööd ja kõvasti eeltööd. :shock: Ja muidugi kõige suurem väljaminek ehk plstikring vaja soetada. Värviks peaks tulema kas mattmust või alpinawhite Eks annan teada millal peale lendan
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Näe mina sõidan seal sinu rulliga
-
Udukad ei ole müügiks kuna need ootavada uusi klaase :wink:
-
Mõned pildid jälle siis: Ja kui keegi peaks endale tahtma seda põlle,siis peale liivapritsi ja väikest kõpitsemist on see müügis :wink: Või vahetada M-tech2 stange vastu :roll:
-
See huvitab juba mind ka vaikselt :roll: Õhta jälle uusi pilte :wink: Vaikselt ikka edeneb
-
Pahtli alla sai ka plekk keevitatud.Kuid on jäänud vist natuke väikseks need plekki rõngad :? Aga usun,et see pahtli kiht ei saanud kuigi paks. Ja mulle isiklikult meeldib kui neid märke seal ei ole 8)
-
Mõned pildid siis tehtud tööst: Valge krundi kasuks otsustasin selleks,et pole veel teada mis värvitoon autot katma hakkab
- Lihtne ja odav tuunig.
-
UUdiseid on Sai asi jälle käsile võetud ja lisan siis ka mõned pidid hiljem :wink: [size=18]Siin kohal küsimus küla rahvale:[/size] Sooviks autot värvida sellist värvi mis oleks eriline mitte tavaline hall argipäev. Oodatud kõik arvamused ja soovitused 8)
-
Kuna enne puhkust oli altuura ja nüüd puhkus siis olen autost eemale hoidnud :? Tahan ennast korralikult välja puhata,et jätkuks pärast jõudu auto ehitamiseks Aga värv tuleb ikka selle aasta numbri sees,sest pole enam palju keevitada jäänud :wink: Täpselt veel ei oska öelda millal :roll:
-
318iS '90 - m20b20
Ära smokida!!??Äkki peidab selle luubi vähe ära Ja kindlasti parem kui tühi auk.... :?
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
ilmselt oled ikka täiega vale kraami ostnud või ei oksa kasutada. Punases pudelis ja valge korgiga buvanols toimib nagu mõte... :twisted:
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Seda minagi
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Nüüd kattub auto number mootori töömahuga Teisele mootorile pane twinturbo peale ja läheb jälle :roll:
-
Õnneks ma ei hakka seda asja täispeaga tegema ja olen asjaga vähe kokku ka juba puutunud Aga soovitused ja õpetused alati teretulnud 8)
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Hästi öeldud!!!
-
Ma kaldun ka arvama,et lähen seda teed. :roll: Tetailid saaksin kambris värvida,aga kere vaja kusagil mujal teha. Tööjuures väiksed värvikambrid olemas :twisted: Ja muidugi olen ka ennem värvi püstolit käes hoidnud.Mõtlesin lihtsalt kui selline projekt kätte võetud,et siis võiks ju lasta värvida
-
Mõni teist on valesti aru saanud.Kuni krundini on minu teha tema vaid purskab värvi ja laki peale.Need siis toob ise kuna teab mis hea ja kust hea raha eest saab.Ja värvib korralikus kambris nagu kord ja kohus Nüüd siis külarahvale küsimus:Mis tooni halli teha auto?? Ise kaldun arvama,et võimalikult tume :?
-
Eile käis siis maaler oma hinda ütlemas!!! 9500.- ja masin üle võõbatud tema poolsete materjalidega :roll: Mida keegi arvab kas seda palju või vähe???
-
Elu on õpetanud
-
Seisnud on masin kuna pidin keevituse tagasi andma Aga sai endale nüüd uus ostetud ja eile õhtu sain keevituse ka korralikult käima. Ja järgmine reede hakkab puhkus kuu aega siis annan keevitusele valu
-
E30 KOKKUTULEK JA KRUIIS 20.06.2010
Palun palun!!! :wink:
-
Saijebiis... Ilm ja autod olid ilusad seega üritus korda läinud
-
Lillekülas asub!!Lihtsamalt Pärnu mnt viadukti all ja maktaleena haigla taga Loodan,et said targemaks.Kui ei siis regio lahti ja vupsti olemas
-
Loodame jah et suvi tuleb!!! Aga eix mina tulen ka,aga ilma buumerita Tulevad ikka need kõige suurmad hullud kokku