Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Leks postitas

1. Leks vastas Leks postitusele asukohas Autod
  2. kui palju laiust on ?
  3. eeee... küsitluses sellist päeva pole. Sellel päeval on Bmw laat ka
  4. Leks vastas eDiCk postitusele asukohas Üritused
    95% et tulen kohale
  5. Leks vastas Leks postitusele asukohas Autod
    up, enne kruiisi võiks osta midagi
  6. antikas on Mtech2 moodi, akna sirm on küll mingi küla tuuning.
  7. Leks vastas Leks postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    ausalt ma ei taha üldse sinna alla ronida ja neid torusi seal puutuda.. nad on seal alates 93a. olnud. :?
  8. Leks vastas Leks postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Selge, tänud.
  9. Leks lisas postituse asukohas Küsimused - Vastused
    Läks katki piduri toru, mis jookseb põhja alt. Seega küsimus, mismoodi on keegi seda lahendanud. Kust saada, mille järgi teha jne. Võibolla saab katkise koha asendada kummist voolikuga ?
  10. Leks vastas Leks postitusele asukohas Autod
    Eix, seda ma mõtlesin ki et need pre'd n tehtud niimodi face'iks et paha hakkab. Rppuvad stanged, näpusuurused vahed sees. Tagatuled pre omad. jne.
  11. Leks vastas Leks postitusele asukohas Autod
    Lauri, ma mikski pärast ei usu seda hinda. Ma ise käisin augusti keskel saksamaal autode järgi ja ma ütlen et see toomine ei ole odav lõbu. Su sõber tahab öelda, et auto maksis 1000 euri we ?
  12. Leks vastas Leks postitusele asukohas Autod
    Kahjuks, pre ei sobi absoluutselt. Ei meeldi kitsad tagatuled, plekk stanged, esipqll ja muud pre'ga kaasnevad asjad. Mul on mitu varianti et osta pre cabrio mis tehtud faceiks koos mtech2 esilisaga ja muude tuuning jubinatega. Aga ei soovi sellist. Otsin kas taiesti korras kalli raha eest voi siis laipa odava raha eest. Poolik kalli raha eest ka ei huvita.
  13. Leks vastas Leks postitusele asukohas Autod
    up
  14. Pole käepärast kuskil võtta, ehk oskab keegi öelda 14 velje laiust tollides. Ja kui on mitu varianti, siis neid mõõte tahaks ka teada. Ja millised plekkveljed alates 15" sobivad E30le alla
  15. Leks lisas postituse asukohas Autod
    Facelift. pakumised koos kirjeldusega, piltidega PSi.
  16. vana teema jäi kuskile kaduma.. Komplekti hind 10.- EUR Roostevaba teras 1mm Tallinn, kuid saadan igale poole. PS
  17. suured tänud
  18. Leks vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    ja endal 4 rulli aia taga
  19. Leks vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    õigus, selliseid autosi ma ei pane tähele
  20. Leks vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    :wink: ja millega sa liigud ? xfile'ga jälle ?
  21. aitan natukene, siin saab vaadata http://www.octane-styling.ee/product_catalog.php?c=54

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus