Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 08.05.2023 asukohas Postitused

1. Vahepeal nipet näpet tehtud/uuritud...ette uued vedrud kuskil -30mm, aknalaud sebitud, esilisale uued klambrid, neerud ette, hiinaka esituli kust raam võtta, salongist igast kaableid ja aftermarketi signa eemaldamine. Salong laiali võetud kuna see salongisoojendus klapp v asi lekkis. Aknalaud ka tekstiilivärviga üle käidud. Põhjast ka ühe augu leidsin...oli puuritud trakside jaoks.
  2. Editeerisin juttu: Proovisin siis eile plekimehe tööd, aga ilma keevituseta. Ütleme nii, et paras nikerdamine ikka ja omajagu aega nõudev. Otsida välja punktid ning lahti puurida. Tihtipeale oli pind juba roostene ning sealt kindlat keevise asukohta raske tuvasada. Siis tuli asjale läheneda tundega, et ehk on seal. Kuid lõppude lõpuks sain kõik vajaliku eemaldatud. Väga palju üllatusi ei tulnud juurde, õnneks. Aitab vahelduseks nendest üllatustest. Kõik tagaosas olevad kinnitused sai suhteliselt viisakalt kätte. Turvavööde kinnitustala (või kuidas iganes seda nimetatakse) oli üks kahest, mida päästa ei õnnestunud. Peale turvavööde kinnitusplaatid eemaldust selgus, et see tala suht otsas ning taastamiseks mittekõlbulik. See tuleb siis kuskilt uus leida. Mööda internetiavarusi seilates jõudsin E30 GARAGE NORWAY lehele. Sealt tellides on ainuüksi transport üle 80 euro. Ehk veab ja leian kuskilt lähemalt. Kui kellelgi häid mõtteid, kus seda tala võiks leida, siis olen üks suur kõrv. Summuti kinnitustest rääkides, siis vähemasti tundub, et neid saab mõningaid veel täitsa uuena ja esindusest. Teen homme kontrollkõne Unitedisse ja vaatan, mida nad sealt mulle selle peale vastavad. Tagumine summuritripi kandur. OEM number 41111922407 Varuratta küljel asetsev kinnitus summutitripi jaoks. OEM number 41121911152 Rattakoopa kõrval asetsev kandur. OEM number 41121919948 Kütusepaagi vasak kinnitus. OEM number 41121922723 Suurem osa nendest üleval kirjas olnud asjadest on nii ja naa seisus. Eriti see üks. Teised kannataks veel kriitikat, kuid vaatan hinna järgi, kas tasub hakata neid kuskile happevanni saatma või kohe uued võtta. Seda küll tagasi ei topiks ? 🙄 Kütusepaagi üks kinnitus kohtadest. Ilus puhas ning ei täppigi roostet. Kui saab uue nagu eelnevalt kirjutasin, läheb uus. Kui ei, läheb vana tagasi. Kuskil eelnevates videotes kilkasin, kui müramatti välja kiskusin, et vahi värki, ei peagi hakkama kütusepaagi kinnituskohtasid keevitama. Eile kitkusin kronsad ka ära. Eks pilt räägib pisut teist juttu, kui mina seal videos. Kui mu vana pea mind ei peta, siis need peaksid olema pidurivoolikute kinnitusaasad. Muidu ilusad, kuid kronsad ise päris hapud. Õnneks need L- kujulised ja 8-10mm auk sees. Need saab ise uued voolida plekist. Turvavööde kinnitused. Muidu nagu vinks-vonks, kuid eemaldamisel sai pisut haiget tehtud. Remonditav. Siin siis puhas põhi. Ainukene mida ma kätte ei saanud oli diffri kinnitus. Keevitatud ning mul polnud käepärast ühtegi tööriista, millega oleks saanud sealt nurgast selle keevituse lahti lõigatud. See nägi suht okei välja ka, vast ei hakka kitkumagi seda ära. Selleks korraks on vast jälle kõik. Uute seiklusteni! 🤘🤘
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.