Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 30.04.2023 asukohas Postitused

1. Tahaks vinguda, et kõik sõrmed valusad, aga ma olen hetero ja ei halise. Ise võtsin selle töö endale kukile, järelikult tuleb lõpuni teha. Sai Eixi käest ninraam sebitud, mis kuulus kunagisele minu autole. Tundub sedasi, et selle aeg kilomeetreid mõõte on otsa saanud. Aga kuna tegemist facelifti ninaraamiga, siis on vaja teiselt jahutusradiaatori kinnitused ja tõmbeaasad ringi tõsta. Proovin mingi päev liivapritsi viia, siis saab näha mis sealt välja tuleb ning kas saab kasutada. Loodetavasti saab, sest visuaalselt on ninaraam viisakas. Ja nagu ikka, sai föön ning erinevad vajalikud tööriistad kuumaks aetud ning põhjaga tegeletud. Ütleme nii, et lõpp paistab. Paar üksikut kohta veel teha. Aga kuna eile said kõik akud relakal tühjaks, väsimus tuli peale ning traatketas lõppes, sai tööpäev lõppenuks kuulutatud. Parem esimene rattakoobas. Nagu ikka, siis keegi meistrimees oli "remontinud" silikooniga ja auke peitnud. Jumal teab, kui ammu seda tehtud oli, kuid minu teadmised sellest valla ütlevad, et tegemist ei olnud bmw tehasest silikooniga. Peale selle eemaldamist oli taaskord ilus augukene nähtaval. Tagumine vasak rattakoobas oli muus osas ilus, välja arvatud tiivakaar mis oli pehme ning osaliselt ära mädanenud. Mis muud, kui tuleb uus lasta keevitada sinna. Hakkab looma. Ma isegi ei tea, kui kaua ma seda teinud olen. Ajaliselt kokku ilmselt nädal ja natukene peale. 😆 Usun, et nii mõnigi keremees keevitaks heameelega sellist projekti, kus kõik on ette puhtaks ära tehtud.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.