Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 16.12.2021 asukohas Postitused

1. Eile siis sain oma sillaosad liivapritsist kätte. Kõiki poleks mõtet olnud saata, aga kui juba, siis juba kõik. Peale pritsi vähemasti näeb, mis rooste metalliga teinud on. Osad asjad on küsimust tekitavas seisukorras. Näiteks esimese stabilisaatori plekid. Algselt tundus nagu enamsvähems, aga peale pritsi ma enam seda meelt ei ole. 😁 Aga ma olin piisavalt tark, et ma tellisin need uued endale juba riiulile aega ootama. Poriplekid tundusid ka algselt päris taastatavad. Peale puhastamist teevad aga minu silmale haiget. Ketta poole jääv pind on täitsa enamvähem, mitte midagi hullu. Tagumine pool aga ühel juba läbi ussitanud ja minu süda neid sinna tagasi ei luba panna. Nüüd olen aga dilemma ees. Kas osta b-osa, mis maksab 20 euri või siis vaadata originaali poole ja maksta 55.- tükist? 🙄 Siin siis kogu kompott. Vedrud, ülemised vedrutaldrikud lähevad müüki, kui kellelgi vaja on ? Eks ma teen varsti müügiteema ka, kuna on mõned asjad üle jäänud. Sest sai ikkagi otsustatud coiloverite kasuks ning ära tellitud. Millal jõuavad ? Ma loodan, et enne jõule saan kätte. Lõpetuseks, et jäi silma kuulutus, kus pakuti 15" BBS velgi. Ma pikalt ei mõelnud ning tõin need endale koju ära. Nüüd neid 7tk ootamas taastamist. Pean veel leidma kapslid. Lõustaraamatust leidsin mingi välismaalase, kes pakub kapsleid. Mõtlen natukene, kas tasub või ootan, äkki veab, et kellelgi vedeleb üle neid.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.