Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 21.11.2021 asukohas Postitused

1. Värv kuivanud, sai hakatud siis tegelema "väikese" probleemiga. Nagu teate, siis mõnda aega tagasi käis plokikaas maas ja sai vahetatud plokikaane tihend. Aga mind jäi tollel korral seesmiselt kriipima, et silindrite juures olevad jahutusvedeliku kanalid kattis tihend osaliselt. Umbes 1.xx mm. Kuna tookord tuli maha Victor Reinzi toodetud tihend, siis sai hakatud otsima, et kust ma selle saan. Leidsin siis peale väikest otsingu teostamist internetis. Tellisin ära. Siin siis näha Elringi toodang. Ma pole ühegi mootorimehega rääkinud, et kas selline asi on normaalne üldse ? Võib-olla see peabki nii olema. Aga minu silm ja pea suutsid kokku genereerida mõtte, et võiks ikka istuda kohakuti ? 🙄 Eelnevalt mainisin ka VR toodangut. Rebisin selle siis kilest välja ja paigaldasin ilusti omale kohale. Bljät! Sama keiss! Kuid natukene parem, kui Elring. Aus olla, ma ei osanudki kohe midagi mõelda. Internetis ka nagu kiirelt mingit vastust ei leidnud. Ühesõnaga, Victor vahele ja kokku. Ülemine pool enamsvähems, tuli alumise poolega tegeleda. Soovitati siis enne kokku panekut kontrollida õlipumba poldid ning puhastada sõel. Olge te targad inimesed tänulikud, et jagate infot. Ega ma ei tea, kas ma ise oleks sinna vaatama üldse hakanud? Aga ühesõnaga sõelas avanes siis selline meeldiv vaatepilt. Kuna mõned karteripoldid olid keermetelt kahtlased, siis sai käidud keermestajaga kõik üle. Nüüd peaks olema hea. Keegi kuskil soovitas, et ära jumala pärast pane karterile korgist tihendit. Eee, ma ei leidnud mitte ühtegi muud varianti, kui kork. Äkki siis originaal on mingist teisest materjalist ? Igatahes kork tihend sinna alla läks. Aga ega siis sellise töö juures kõik asjad ei lähe nii nagu tahaks. Mõtlesin, et kui juba, siis juba. Olemas oli karbis nukvõlli simmerling ka. Mis see siis vahetada pole ? Paar polti lahti ja asi ants! Kui kõik tulevad lahti nii nagu loodad. Igatahes ühe suutsin siis kaane sisse pooleks murda. Aga ebaõnne juures peab ka õnne olema. Sain selle ilma suurema vaevata kätte. Kuid oli unustanud tellida ühe tihendi, mis selle simmerikorgi külge käib. See jäi siis hetkel paigaldamata kahjuks. Küsimus ka. Need poolkuud. Kas need peavadki istuma nii palju kõrgemal? Ja ärge seda tikku tähele pange, see oli ainukene, mida ma kätte ei saanud. Muud tikud said kõik uued pandud. Küll ma selle ka kuidagi sealt välja jebin. Muide, kas peaks kkk tikkudele ka natukene keermeliimi panema enne, kui nad kaane sisse keerata ? Mootor hakkab vaikselt ilmet juba võtma. Mulle meeldib see vaatepilt. 😍 Aitab küll tänaseks. Lähen varuosi tellima.
  2. Kere sai siis vahe peal koju toodud, mõned asjad vajavad siski veel paika panemist. Nüüd peab tegelema teise kerega vahe peal sealt nii mõndagi vaja maha võtta.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.