Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 19.10.2021 asukohas Postitused

1. Kokku pannes sai siis ka uued kaane poldid pandud ning pingutatud ettenähtud jõuga. 30Nm + 90° + 90°. Ei tea, pooleks ei läinud ja lekkeid saab kontrollida "pisut hiljem". Enne tuleb palju muid töid ära veel teha. Eest sai siis vahetatud veepump ning kõik simmerid. Puhastasin ka ära selle hammasrihma alumise koja/kaane või kuidas iganes seda nimetatakse. Aga ma pean selle korra lahti võtma, sest suures tööhoos unustasin selle kaane alla tihendi panna. Job well done! 🤦‍♂️ Ja lõpetuseks. Otsisin, mis ma otsisin, aga leidsin ka keregrilli. Veidikene tahab modifitseerimist nii esimeste kui tagumiste kinnituste näol. Peangi uurima, kuidas need panna nii, et kuskilt läbi painduma ei hakkaks. Teiseks kahe posti vaheline "palka" on puudu, aga õnneks leidsin, et metall24.ee täitsa pakub selles mõõdus. Tuleb ainult vaadata, kuidas ma 5m jupi garaazi saan. Ning plaan oli ka rattad alla ehitada, et saaks vajadusel kere õue lükata, kui sooda/liivapritsiga tööd hakata tegema. Esimene ots. See on mõõtudelt täitsa peaaegu, kuid mitte päris. Ning tagumine. Sellele ma pean ilmselt teisele poole mingid plaadid välja mõtlema, et tagastange aukudest kinnitades kuskile poole ei vääna seda. PS! - Nädala lõpuks peaks ka video välja tulema. Annan selleks kõik, et jõuaks reedeks. Hüva õhtu jätku!
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.