Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.08.2021 asukohas Postitused

1. Pivarootsis käidud ning siis jöudis vist ka löpuks kohale, kui halb mu värvkate tegelikult on, kui ma enda 1.6 kolme M3 vahele parkisin, viimases hädas tegin veel üleni vesilihvi ja poleeri, mis on hetkel oludes köige parem variant, et ei peaks laiali vötma ning värvi saatma, aga eks nagu öeldakse, siis poleeritud junn jääb ikka junniks. Prantsuse esituled olid kallid, ehk tuli ise Hella komplekt võtta ning ühed meisterdada, kasutades välismaalt saadud info kohaselt parimat värvi, millega reflektoreid värvida ning pärast poleerida. Ise tulemusega rahul, öösel autoga ikka ei sõida ning hooaeg lõppemas. Kümme minutit peale tulede installeerimist ning proovisöitu söitsin 90ga sirgelt esiosaga sokule otsa. Auto önneks terve, sokule jäi see viimaseks päevaks tol öhtul - esitiivale lisandus väike kühm, päris mölgiks ei loeks, kui just öige valguse all ei vaata, önneks. Sai ka originaal udutule pistikud ning juhtmed tellitud (jube kallis, ütlen kohe ära) ning ka uued udutuled peaksid lähipäeval tulema, ühendused nii oksüdeerunud, et lihtsam oli uued tellida. Uue IS esilisa pidin ka tellima, et kuigi auto on körge, siis mitte piisavalt, et kividest üle söidaks.. Rohkem see aasta vist ei investeeri ka, hakkan oma garaazi löpuks ehitama, kus löpuks uued ideed realiseerida. Samuti pandi mulle maanteeametis läbisõiduks 120 000 peale ülevaatust 12 000 asemel, kuna hakkasin uue spidobloki töttu nullist söitma.. önneks lahenes asi ainult maanteeametisse kahe kirja saatmisel. See suvi siis 4000 kilomeetrit söitnud murevabalt.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.