Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 07.08.2021 asukohas Postitused

1. Kui armastuses ei vea, siis veab autojuppides. Mõni aeg tagasi kirjutas mulle üks kodanik postkasti, et temal vedeleb kodus pööningul üks üleliigne kütusepaak ja seda aastast 1994. 😲😲 Sellise jutu peale, igal rullimehel hakkavad kõrvad liikuma. Teades, millist rämpsu siin turul ringi liigub, siis erilisi ootuseid kohe ülesse kruvima ei ole mõtet hakata. Jäin siis lisainfot ootama paagi osas. Ühel ilusal suvisel päeval potsatasid siis pildid mulle postkasti. Eks pilt räägibki reaalselt rohkem, kui tuhat sõna. 😎 Eile õhtul käisin ja tassisin selle endale koju ära. 🤩 Kuna viimasel ajal pole väga rulliga sõitnud, seisnud enamuse ajast. Ja kuna mu elukoht on magalarajoon (kahjuks ja veel), siis siin maja ees hoida teda ja hoida niigi vähe olevaid parkimiskohti kinni, oli ilmselgelt palju. Sai siis otsustatud, et selleks aastaks lõpetan hooaja ära ja viin katuse alla ära, kus siis hakkavad toimuma vajalikult lahti ja kokku komplekteerimise tööd. Teha on omajagu, aga tulebki alustada väikeste sammudega. 😉 Transpordi eest lähevad jällegi suured tänud mu heale sõbrale: Puksiirihunt Stay tuned....
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.