Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 18.04.2017 asukohas Postitused

1. Punane ja kood 308😀😀
  2. Aeg on nüüd nii kaugel, et nädalavahetusel plaanin auto talveunest üles äratada. Masin on hetkel Põlvas garages ja sai endale uued rehvid alla. Vanadega ei julenud enam pealinna sõitagi. Samuti sai parandust parem välimine rooliots ja tagumised klotsiandurid panid ka errorit ning need on ka nüüd tiptop. Ega ma temaga palju sõita ei saagi kuna tuleval nädalal veeretan masina Est Coast Customsi garaaži kus pannakse peale siis sada-aastat-tagasi-lubatud mootor M50. Peale seda vuran kohe muidugi sillastendi, sest vanadel esiratastel oli sisemine külg täiesti ära söödud. Noo ja siis proovin külge aretada ka uued stanged nii ette kui taha. Niisiis, kui keegi nädalavahetusel Põlvasse, või kasvõi Tartusse liigub, siis ma hüppaks ka peale
  3. Haapsalus paneme joonele nädalavahetusel
  4. 😂 Isegi piltidelt näha "kvaliteetne"kere- ja värvitöö
  5. Nonii, Paar päeva olen nüüd ringi kärutanud ja kõik toimib. Veidi jäik on, aga ei midagi katastroofset. Sai peaaegu kõik asjad mis "to do" listis olid maha tõmmatud ja kohe ka uut listi koostama hakatud. Karbikatte tagumised augud on siiani tegemata. 😬 Reguleerisin nukad ka ise tehtud rakisega ära ja mootori töö muutus palju ühtlasemaks. Parim minek on vahemikus 3500-6500 pööret ja peale 6500-6600 on märgatav jõu langus. Piiraja antud mootoril 7200 peal. Kogu selle tjuuningu peale tõstis paar päeva tagasi kardaani leevendi käed üles, karjus "allahu akbar" ja tõmbas sellise kolinaga käigukangi kulissi, et mõtlesin, et kohe kukub midagi küljest. Tervest kerest käis selline vibra läbi, et pidin pärast pükse vahetama. Vahetus kujunes veidi väljakutsuvamaks kui ma lootsin. Summutajat eemaldada ei tahtnud, kuna see on paras pain in the ass. Aga leevendi vahelt välja ei mahu. Tundus kõige mõistlikum diffri poldid lahti päästa ja nii õnnestus see leevendi ka kätte saada. Õnneks midagi muud peale leevendi lõhki ei olnud, aga niite ja kummipaska olid kõik kohad täis. Nüüd ootan ilusaid ilmasid, siis saab mõned korralikud pildid ka tekitada.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.