Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 30.01.2016 asukohas Postitused

1. Ladat päris e30-ga võrrelda ei saa, 1984a oli e30 päris tase masin ikkagi. Muide ega see SL mille katus tal peal on ise ka sellega just kõige parem välja ei näe
  2. Varsti läheb kere klaaskuul pritsi,siis näeb kuhu vaja uut plekki panna. Sellise harulduse juures pigem pead pikemalt plaan kui tormad keevitusega peale. TEISTELE :Vahet pole kui rõve see auto välja näeb,oleks ta kellegi teie käes ,teeksite selle ikka korda,juba harulduse poolest. Kere on ikka mäda selle kohapealt mis teie E30 Minagi tegin ostu pakkumise kerdile,ennegi kui olin autot näinud
  3. There's something I've never seen before. 1984 shell with M10, gotta like :). Are you intending to repair/restore this? Sorry for my choice of language, I only understand a few words of Estonian. Cheers, Jarno
  4. polo oleks igati hea variant
  5. Kaatriga hea mööda Aheru järve kokkutulekul lasta
  6. Kui Anti mul dünos käis olin seda autot juba 3 päeva omanud ei teagi kus ta siis parasjagu mul oli, et silma ei jäänud. Vahepeal läinud nii, et kuna auto tundus ühtäkki totaalselt alajuhitav ja tundus, et seda parandab pagassi lisatud 80-100kg siis sai selline mass ka salongist eemaldatud, et oma šhansse veelgi parandada Asjaga sai koguni nii kaugele mindud, et autost kadusid ka raadio ja kõlarid rääkimata aknapesu süsteemist ja õliradikast. Tulemuseks 1140 + 40kg bensiini + 70 kg mind = 1250kg võistluskaal. Lisakaalu pagassi pole vaja enam lisada ja auto on väga hästi juhitav kui vaid paak täis hoida. Mina ülirahul....Sõita ikka sigahea. Hääl mis salongi karjub on ulme mahe ja ei vahetaks seda millegi vastu Käisin ka nädalavahetusel kahes kohas sõitmas ja kuigi ilmatsalu kobatasin ära siis tunne sees on väga hea. Auto oli super. Ilmatsalus jebisin oma poodiumivõimaluse seoses kahe rehvi kontaktiga teises voorus mis mulle 20s lisas ja seal voorus mind teiselt kohalt vist kuuendale kukutas.....rääkima peaks aga sellest miks ma neid rehve riivasin Nimelt võtsin 24s järgi ühele audile ja püüdsin ta pmt kinni.....ja kuigi ta mulle jalgu ei jäänud segas ta keskendumist kuna vahtisin teda liiga palju. Oleks pidanud oma sõitu lihtsalt edasi sõitma kuid tundsin, et kui ta kinni püüan ja uue ringi saan suudan veel tunduvalt kiiremini sõita. Kolmas voor läks väljasõidu nahka sellises kohas kus ma seda üldse oodata ei osanud ja kunagi kartnud poleks.....lihtsalt osutus libedamaks kui tundus. Kokkuvõtteks siis loodetud ja soovitud kolmanda koha asemel viies. Kahe etapi kokkuvõttes kolmas. Tigase öisel "külavõistlusel" paarutasime lume, mulla ja jää segusel põllurajal. Seal oli kahjuks konkurents olematu....vaid 4 autot minu klassis...1 subaru. Tulemuseks esimene koht vist 5 sekundilise eduga järgmise neliveduse ees ja ka absoluutarvestuses kiireim. Enne neid etappe sai ka auto "kõikumisest" lahti ja selle põhjustajaks oli äärmiselt uskumatu viga.....võimendiga roolilattidel on vist mõningane lõtk omane ja kui roolivõimendi pumbal pole piisavalt pöördeid tekib ka roolis lõtk ja auto hakkab "kõikuma" Igatahes sai ülimalt lõdva rihma pingutusega lahti kõigist rooliga ja kõikumisega seotud muredest.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.