Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 24.03.2014 asukohas Postitused

1. Poleeritud alumiiniumi on võimalik lakkida küll. Olemas ikkagi keemiad, mis nakkuvad alumiiniumiga. Olen palju lakkinud poleeritud pindu ja siiamaani on lakk peal püsinud. Enamus vigu tuleb ju sellest, kas randikahju, kas rehvide peale panemisel, kas esiratta alt taha randi pihta lendava kivi pärast või muu mehhaaniline kahju. Veljed on ägedad. Kasutasin lisatud pildil BBS RMi harjatud pinna ja poleerpinna katmise Badabling Facebookis pakutavat G-techniq toodet. Pind saab hapnikukindlaks ja olen kasutanud selle toote kirjeldamiseks, et tegu oleks kui küünelakiga, mis tekitab õhukese kihi ning kristalliseerub. Kui tava lakiga eraldub vea tulemusel materjali või lööb lakipinda täksu, kust kogu see oksiid saab oma tööd laki all alustada, siis see g-techniq on kusagil 2-3 mikronit paks. Kahjusid on võimalik piirkonniti uuesti töödelda ja materjali ei eraldu, kui peaks viga tikkima. Praegu oleks kurb nendel, vist "Remoteci," velgedel katsetada lakkimist, kui esimese kahju korral vaja uuesti kogu lakk eemaldada, poleerida ja siis uuesti lakkida... Kui küsimusi, siis võite mulle kirjutada. Silver Penu SP Studio https://www.facebook.com/SP.Studio.Estonia/photos/a.563777323651598.147410.342800075749325/685258831503446/?type=1&theater
  2. http://vimeo.com/85492640 Tore muusikavideo, vaadake lõpuni
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.