Autoks autot hakkasin küll tänavale ehitama, kuid minu mõtted kõige legaalsemad polnud Seega sobib antud kere pigem rajale. auto kere on keevitatud ning hetkel ootab värvimistöid ja sellega seonduvat.
Auto hind sõltub sellest, mida ostja autoga kaasa tahab. Komplektse auto hind oleks 650 eurot (istmed ja veljed pole müügis). Veerev kere 400 eurot. Üldiselt on hind läbirääkimiste küsimus.
Auto asub Pärnumaal Ares
Lisan siia auto teema, kus kirjeldatud tehtud töid:
Kui tekkis küsimusi, siis PM või 59184420 (kui väljas siis võib sõnumi saata, sest ei pruugi alati levis olla)
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Läheb müüki siis minu pooleli jäänud projekt.
Autoks autot hakkasin küll tänavale ehitama, kuid minu mõtted kõige legaalsemad polnud
Seega sobib antud kere pigem rajale. auto kere on keevitatud ning hetkel ootab värvimistöid ja sellega seonduvat.
Auto hind sõltub sellest, mida ostja autoga kaasa tahab. Komplektse auto hind oleks 650 eurot (istmed ja veljed pole müügis). Veerev kere 400 eurot. Üldiselt on hind läbirääkimiste küsimus.
Auto asub Pärnumaal Ares
Lisan siia auto teema, kus kirjeldatud tehtud töid:
Kui tekkis küsimusi, siis PM või 59184420 (kui väljas siis võib sõnumi saata, sest ei pruugi alati levis olla)
Muudetud , muutis SiimV