Hüppa postitusse
Postitatud
comment_72769

Panen ka siia märgi maha, hiljem on endal ka hea auto arengut/taandarengut jälgida. Omanud olen teda natukene üle kuu, selle aja jooksul pole teda suuresti veel remontinud. Tee äärde siiani on jätnud mind korra ja seda ristmikul, kus oli mõni hetk tagasi oli toimunud avarii, mitmekesi ikka lõbusam. Põhjuseks oli siis generaatori pingeregulaator aka. tablet.

Esimese asjana eemaldasin autolt kõik nö. tuuningu- kulmud, potimustaks toonitud tagatuled ja tuulesuunajad, mis isegi meeldivad mulle.

Pole pika jutu mees ja pikk jutt, s**t jutt. Vabandused piltide kvaliteedi pärast.

Kuna  mulle ei meeldi sõita nii, et jalad saavad märjaks siis...

Ussipesa

DSC_0300.jpg

DSC_0304.jpg

DSC_0305.jpgDSC_0309.jpg

DSC_0308.jpg

Täna sain siis nii kaugele, et juhi poolse viimase suure tüki sain valmis aga külge ei jõudnud lasta.

Nii jäi ta homset ootama...

DSC_0311.jpg

Kriitika ja soovitused on oodatud.

Tervitused suvepealinnast!

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_76654

Mõned pildid, milline on auto välja näinud mõne kuu jooksul ja mida teinud olen.

Vahetatud- esimene rattalaager, kõik tagasilla puksid, kogu piduritorustik.

Laksu pandud ning korda tehtud.

Jep, pildid suht s*tad

DSC_0321.jpg

DSC_0373.jpg

DSC_0390.jpgDSC_0394.jpgDSC_0399.jpgDSC_0400.jpgDSC_0408.jpgDSC_0427.jpgDSC_0448.jpg
DSC_0450.jpgDSC_0451.jpgDSC_0460.jpgViimasel pildid siis poolikud flantsid ning eelviimasel on kopranahk katmas katkist tagumiku alust

• Autor
comment_76659

Ikka korralikumaks ja korralikumaks. Mõned tüüpkohad hakkavad hapuks minema, neile kiirest lõpu tegema. Mootori ja kasti koha hetkel öelda ei oska, mõtteid on mitmeid. Alustades meh.pumbaga diislist, kuni teiselt margilt võetud turbokani. Hetkel keskendun sellele, et viisakamaks saada, tegemist on ikkagi igapäevase liikuriga.

Mind linnas sõites see 1.6 ja automaat ei häirigi aga maanteel on teine teema...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.