Müüa paar(s.t. 2tk) Mickey Thompson ET Drag slikke mõõdus 24.5/8.0-15. Slikid on E21 velgedel(auguvalem 4 x 100, mõõdud 7 x 15 ET12).
Minu E30 pre-faceliftil vajasid koopa sisemised ääred "ära rullimist", muus osas mahtus perfektselt.
Slikid kasutatud 2 hooaega(sellest minu käes ühe ehk 4 võistlust), mälu järgi olid kulumise hindamiseks mõeldud "augud" veel kenasti näha ehk et ressurssi peaks olema.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Müüa paar(s.t. 2tk) Mickey Thompson ET Drag slikke mõõdus 24.5/8.0-15. Slikid on E21 velgedel(auguvalem 4 x 100, mõõdud 7 x 15 ET12).
Minu E30 pre-faceliftil vajasid koopa sisemised ääred "ära rullimist", muus osas mahtus perfektselt.
Slikid kasutatud 2 hooaega(sellest minu käes ühe ehk 4 võistlust), mälu järgi olid kulumise hindamiseks mõeldud "augud" veel kenasti näha ehk et ressurssi peaks olema.
Veel mõned vanemad pildid http://estdr.org/privaat/temp/slikid/
Kui huvi, anna märku - toon hoiupaigast ära ja saan teha värsked pildid soovi korral.
Hind: 100EUR
Kontakt: PS või taavi[AT]estdr.org
Muudetud , muutis Taavet