Hüppa postitusse

M: Azev Type A 17''


eedik

Soovitatud postitused

Hei

Paneks müüki laos vedelevad Azev Type A veljed, sügisel juhtusid nad minu kätte, kuigi väga nagu vaja ka polnud, kuna endal on suveks OZ' id aga mulle on Azev A juba aastaid väga meeldinud ja eks see mul kripeldas ning oli vaja vähemasti mõni nädal nendega sõita, et süda rahul oleks. :)

Velgede seisukord on üle keskmise hea, rehvid 2x(215/40) ja 4x(225/45), eelmine omanik (kasutaja crazye30) on nad taastanud, liivapritsist läbi ja pulbervärv selga, värv on kuldne. Kuna mul tuttav tegeleb liivapritsi teenustega ja pulbervärviminsega, siis võin soovi korral lisatasu eest ostjale ka lasta nad teist värvi teha. Täpsustan ka teenuse hinna ja lisan hiljem.

Pildid: http://www.auto24.ee...t.php?id=657912

HIND: 320 €

Asukoht Tallinn

555 377 64

Edward

Muudetud , muutis eedik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Mul on ladu tööjuures nagu BMW lammutus, ülearuse olen juba niigi minema visanud aga nüüd seisab ees terve virn Azev velgi ja rehve.. seega väike hinnasula ka, kes nüüd esimesel võimalusel tahaks nad minema viia, si[size=3]i[/size]s hinnaga [size=5]300€[/size] oleks tal võimalus. :rolleyes:

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 kuu hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus