Hüppa postitusse

28.12 Autoorienteerumise Talvekarika 3. etapp Tallinn-Pärnu


Seiklusminister

Soovitatud postitused

Talvekarika 3. etapp viib osalejad mööda põnevaid radu Tallinnast Pärnusse. Sõiduga alustame laupäeval 28. detsembril kell 11.00 Tallinnast. Kogunema hakkame kell 10.00 Tallinnas Liiva jaama parklas. Raja pikkus orienteeruvalt 180 km ja aega raja läbimiseks on 5 tundi. Rada on segu valik- ja joon-orienteerumisest. St rajal on kontrollpunkte, kuhu tuleb jõuda etteantud aja või kiirusega.

Kontrollpunkidest tuleb leida vastus legendis esitatud küsimusele.

Vajalik varustus: Taskulamp, nutitelefon(Android, Iphone), hea tuju ja sportlik riietus.

Võistluse start ja kogunemisekoht on Tallinnas Nõmmel Liiva raudteejaama parklas. Kogunemine hakkab kell 10.00-st ja esimene auto saab rajale kell 11.00. Kui sul on osalustasu makstud, äpp töötab ja küsimusi ei ole, siis tule kohale hiljemalt kella 10.35. Kell 10.40 autasustame 2. etapi esikolmikuid ja kell 10.45 annan viimase info etapi kohta. Võistluse lõpp on orienteeruvalt kell 16.00

Võistluse starti on oodatud kõik huvilised sõltumata auto margist ja vanusest. Talvekarikal sõidame kahes võistlusklassis:

Youngtimer Auto aastast 1996 või vanem.
Vaba Autole puuduvad piirangud.

Võistlusel kasutame punktide fikseerimiseks ja teekondade träkkimiseks seikluse äppi GisPo. Äpp töötab nii Android kui I-phone telefonide peal. Seega on võistkonna peale vaja vähemalt ühte eelpool kirjeldatud telefoni.

Kontrollaeg: Võistluse kontrollaeg on 5 tundi. Kontrollaega ületanud võistkond ei saa tulemust kirja.

Osalustasud:

Registreerides oma tiimi kuni 25.12.19 on osalustasuks 10 eurot iga tiimis olev täiskasvanud liige. Alates 26.12.19 on osalustasuks 15 eurot iga tiimis olev täiskasvanud liige. Lapsed alla 18 aasta seiklevad tasuta. Osalustasu saate kanda: Autoorienteerumine OÜ arvele Swedbank: EE852200221070817154. Selgitusse märkige ära võistlus ja tiimi nimi.

Info ja küsimused: Joonas@seiklusministeerium.ee
Registreerimine: http://www.seiklusministeerium.ee/autoorienteerumine281219/

event_cover_autoorienteerumine_tallinn_seiklusministeerium_281219.jpg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus