Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Aega krt venitas see, et taga rataste poldid olid MEGA kinni keeratud nagu kardetakse, et ratas lendab alt ära.
  2. Teeb siis teisipäeval 22.02.2011 kogunemist. koguneks kell 20 mustika alla parklasse 8) 8) Üritan ise ka siis ilusti kohal olla :twisted:
  3. Ok Tiit sellest räägib lähiajal lähemalt mis hinnad nendel vedelikel on jne ? Kuigi midagi rutem teen seda parem 8) Aga täna sain mõned oodatud juppid kätte (tagavedrud, salongi vent, juhi külje peegel, roolivõimu pump,) Suured tänud Siimule kes kohe pakkus hea hinnaga varuosi :wink: :wink: suured tänud veel kasutaja Zhaft ja MairoG kes viitsisid ka õues külmetades juppe vahetada Taga ots on autol nüüd siis nii kõrge
  4. Lähi ajal kui garaasi saan siis hakkan kohti üle tegema mis vajavad tegemist Kuigi kere väga sile ja korras üksikud kriimud on aga elab üle vana masin ka. Taga luuk on roostes rohkem pole selliseis suuri kohti märganud. Mingid tõrjed võiks ära teha küll. Ega nüüd ongi nii, et Punase 318ATB saadan mingi aeg keevitamisele ja siis teen touringu ära kui midagi vaja teha.
  5. Aga kummal päeval läheb mustika parklasse ? Esmaspäev/Teisipäev
  6. Sai natuke auto üle vaadatud ja mis vajavad natuke tegemist: Õõtsa puksid (ees/taga). Radikas ära vahetada. Salongi vent ära vahetada. roolivõimu pump ära vahetada. Vaja leida ülemised liistud. Taga vedrud välja vahetama. Piduri klotsid uued osta. kässari trossiga midagi ette võtma. käigukasti ja diffri simmer. Leida üks terve süütevõti ja kõik sellele kuuluvad lukud. nokistemist on natuke aga need väiksed tööd Kui kellegil midagi nimekirjast pakkuda siis kiri ps.
  7. Nii et tulevasel neljapäeval on püha ja no siis kõik istuvad kodus jne. Et kas teeks esmaspäeval või teisipäeval kogunemist ?
  8. Is lisa alles ja seda ma ei müü ka ja ei vaheta volvo lisa vastu ka mitte. Aga jhm kaks või kolm kinnitust on keskelt katki aga kodus olemas kinnitused nii, et kui maale jõuan siis teen kõik ära Eks neljapäeval tulen kogunemiselel näitama ja loodan, et siis juba on vedrud ka vahetatud kuna pole hea sõita katkiste vedrudega. amordid kannatavad
  9. päeval proovisin pilti teha telefoniga tehtud See, et p***e maas on selle pärast, et taga vedrud on puruks MairoG ja minu kuut kõrvuti täitsa samad väiksed erinevused aga värv ja kõik sama Mõlemal on külje suunad Ja rool on selline MOMO. kui kellegile meeldib ja teeb hea pakkumise siis võin maha müüa küll, kuna punase pealt läheb M-tech 1 touringu peale.
  10. ok, et siis jääb 316i passi ikka jh ? No aga mis tähistab siis touring kere ? eks näis lähen esmaspäeval ARK-i ja vaatan mis mulle sinna kirjutatakse 8)
  11. Ok eks proovin üles leida aga kui leegi siin foorumis uurib sedasi asju siis saadan koodi ja otsin ka punasel ATB-l selle koodi nimekirja üles. Passis on krt 316i aga selle IT panin hetkel ise jh. Ok kui lähen pabereid ümber tegema siis teen lärmi seal :twisted: Tahan, et oleks 316 IT. tüübli lahtris pole midagi.
  12. Oki võin koodi sulle saata ja siis palun ära leida mis sellel siis kunagi on olnud 8) Auto on ostetud nõmme kandist. Tavalise inimese käest kes kasutas autot igapäeva liikurina. Ja ma ei tea kas on ka kuskil foorumis masin :oops: Aga anna see aadres kus koodi järgi saab vaadata
  13. Heips ! Nii sai veel üks rulla koju juurded toodud, kuna nüüd kool läbi ja tööle minek ja selleks on vaja autot millega ringi liigelda 8) Otsisin ja otsisin ja leidsin siis lõpuks ühe vaguni endale mis täitsa okitoki aga nagu ikka rullil vaja natuke nokitseda Mis siis lisa varustuses on hmm eriti midagi 8) Udukat, Is lisa, mingi madaldus mille plaanin ikka välja vahetada. orginaal makk.... polegi vist rohkem midagi. Lähi ajal siis kindluse mõttes vahetan rullikud, rihma ja õli ära vaatab mis veel vaja teha seda teen vaikselt. Kuigi jh punane ATB vajab ka tegemist,e t nüüd kahte korraga üleval pidama. Aga auto oli ennem igapäeva liikur nii, et hetkel rohkem vigu ei olegi. Kere väga hea minu meelest ilus ja sile. Eks lähi ajal teen rohkem pilte kui auto puhtam jne.
  14. Nii nii mis koju nüüd veeres :twisted: :twisted: Teen teema eraldi sellele masinale
  15. Eks see ole joppasmis teema ka 8) Minul sellel poolel oli see tolmu kate õli paksult täis Eks minul siis sellele latile ei meeldinud see rooste täppide miini väli :twisted:
  16. Hei ! Rehvi probleem lahenes sellega, et sain garantii poolt samasuguse uue vastu ja ootab ära vahetamist ( peaks järgmise nädala sees siis vahetatud saama) . Mis mind pikka aega tüütas oli rooli latt mis ei tahtnud pidada õli. Sai siis minig aeg ostetud teine latt, et panen selle alla. Võtsin vana lati alt ära ja oi kurja mix see läbi lasi õli. Eks oma viga ka, et ennem ei vaadanud lati seisu jne. Hetkene teine võimuga latt toimetab ilusti ja loodan, et on pidav süsteem (sain latile ka garantii) Hetkel hakkab peavalu tegema tagatiiva ääred mis tahavad ära roostetada. Otsin usinalt võimalusi, et mida teha jne. Väikseid pakkumisi olen juba saanud ja on ka varsti üks kindel valik kuhu auto läheb. Loodan, et väga hull seis ei ole autol :twisted: Jääme kevadet ootama! Pilt sellest latist mis läbi lasi
  17. Väga vinge tegutsemine Heh ostad kuskilt põranda vaiba materjali ja teed ise uue põranda katte hoiad mingil määral kaaluga kokku kuigi ei tea kui hea see olla võib 8) Kuna rulli orginaal matt on jh päris priske Jõudu ja Jaksu !
  18. Kui ehitada suur iglu siis saaks grillida kuna niipea lumi ei sula ära 8)
  19. Oeh jh läheb raskeks kuna nordic 3 pole sellise mõõduga mida mul vaja on :? mul kõik rehvid 175/70 R14 nordic 3 pakub 175/65 R14 peab siis lootma, et kuskil veel vedeleb selline rehv mingil firmal
  20. oh türbel küll :? :? siis peab kaks nordic 2 ostma või midagi ja mõõt võiks ka sama olla aga naelrehvi on vaja.
  21. Ega lähengi selle peale välja, et ostan ühe uue või siis ilusti kaks siis võrdne kuna teisel tagumisel on mõned naelad puudu või veerand puudu pole viitsinud lugeda ega kui ikka tahad sõita siis peab korraliku rehvi alla ostma ja jälgima ka seda kuidas olukord on nagu näha siis sain õigel ajal vaadatud rehve üle, kuna muidu oleks kuskil mnt peal 90km/h pealt rehv lõhkenud või mis iganes ja oleks auto üle katuse kuskil kraavis :? nädala sees otsima poode kus tallinnas saab kohe kätte 8)
  22. einar: aga mul ongi jama selles, et ei tea kus need ostetud on üks tuttav pakkus mulle, kuna ma küsisin kas midagi pakkuda ja sain ostetud käest kätte mitte kuskilt esindusest jne. kuigi no jh rehvi vaadates on kõik naelad alles. ennem olid ka sõitnud ühe talve vanema inimese käes.
  23. Eks ole jh nii, et vahel võib kallimaks minna aga vahel võid võita niiöelda õnne värk minul see siis puudub. Uduka kumm on selle pärast ripakil, et uduka klaasi äär sai kannatada kui valli sõidedi sellega aga nii pea kui uuesti koju lähen eks näitan super liimi :twisted: No kas nüüd päris viisakaks sain aga ei hakka vähemalt silma tahaks ikka eest ära võtta põlle ja siis seda togida ja painutada 8) Või siis kui rikkam olen siis ostan sirge põlle kui raatsin. Hetkel suurem mure on tagatiiva ääred tahavad vahetust täitsa läbi. Kevadel peab uued tiiva ääred ära ostma ja leidma inimese kes need ära vahetab ja värvib kuna mina keevitada ei oska ja lõigata nii täpselt. proovin talve kuidagi üle elada ja kevadel tegutsema hakkama.
  24. Jep Master Nordic 4 175/70R14 Kui kellegil vedeleb selline rehv siis võib pakkuda jne võib ka tutikat pakkuda. Proti ostsin selle pärast, et rahakott ei ole nii tugav, et osta head kaupa jne.
  25. Heips ! Nii sai natuke tegelda rulliga ja siis esipõlle viisakamaks teha 8) sain tunduvalt paremaks kui kõveraga sõita ringi. Vahepeal sain ka ühe maki tasuta ja täitsa ok parem heli kui eelmisel makil (kuigi harjumatu on see sinine ekraan aga lähi ajal vahetab valgus diodid ära ja siis kõik peaks punane olema ) Aga üllatusi tuli veel kuna viimasel ajal oli autol kiirendamisel vastik vibra taga sees ja pärast kadus ära. Viga oli siis selles, et üks rehv mõtles punni minna ja üllatus oli veel isegi krt traate oli näha kuigi suht korralikud rehvid naelad sees jne. Nüüd hetkel tagavara ratas all ja vibra enam ei ole

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.