Hüppa postitusse

icehouse

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis icehouse postitas

1. tuleks isegi vaataks üle nii 100 aasta näod üle 8)
  2. aga teeme siis nii et saame hiiu piljardis kell 7 kokku ja vaatame mis edasi saab! aga siis kogunene algul õues ikka mudu ei saa aru kes kus on!
  3. võib ju teha piljardi, aga seekord võib olla väike võimalus et ma ei jõua.
  4. täitsa nõus, kuna koguneme iga esmaspääv siis loba pole mõtet ajada, kes midagi teiste kohta tahab komenteerida siis auto teema alla ja siia siis aint pildid või siis mingi ürituse täpsem plaan/selgitus näiteks see piljardi teema vms.,
  5. see palju tuleb selgub alles esm. 20.00
  6. lisan veel ühe post-i ärga pahandage, me üritame olla nii korralikud kui võimalik, ei risusta, häiri teisi ega tegele millegi ebalegaalsega. saan ECE murest aru, siiani on kõik sujuvalt möödunud ja üritame sama joont pidada. minupoolt kõik!
  7. kes kus mainet sittunud on, ma ei saa üldse aru millest nyyd probleem tekitatakse, kellegi valest arusaamast??? come on!!! take a chill pill!
  8. kusjuures see putka müüa meenutas jubedalt üht seda maag hannese käsilast, sealt selgeltnägijatest minuarust vähemalt
  9. paarutamise kohapeal ei oska midagi öelda... ei kogune me kihutamise ega lollitamise pärast, see et mul kiilaka peal taguosa ära viskas oli üks loll juhus lihtsalt.... niiet rahu...
  10. niisiis saime kokku jälle, mõned pildid kah tehtud aga fotokas jäi autosse niisiis pean selle varsti ära tooma. pidamisega oli tna kehvasti :twisted: aga muidu lahe, keel nati kohvist kõrbend aga see selleks
  11. jah poisid ja tydrukud(kui on mõni ) üritus toimub kell 20.00 eelmine kord juba enamus jäid pool tundi hiljaks, siis aega peale tööd ja kooli nati sättida end ja tulla! seal siis nääme :twisted:
  12. see kolmesilmaline jah minu oma ja seal tule asemel on õhuvõtt.
  13. miks penskar, mida rohkem seda uhkem, eelmine kord oli lihtsalt liiga vähe autosi, küll neid pre. face-e kah millalgi tuleb!
  14. nii nüüd siis alatopic kah muudetud.
  15. samamoodi esmaspääv aga siis näiteks tunnike hiljem, äkki jõuab siis rohkem rahvast kohale.
  16. järgmine nädal jälle äkki kui kõigile meeldis??? 8)
  17. järgmine kord vaatame kuda mu taguvedu sulle vastu saab :wink:
  18. tore oli jah, tagaklaas tuli renx320-lt teinekord jälle...
  19. se läks ühelt sõbralt teisele 8)
  20. kui keegi pahaks ei pane veaks tuttava kah kaasa, tal 95kw coupe. ja oii kui ilusat häält see R6 teeb, kõrvad lausa puhkavad :twisted:
  21. korras... jääb nii :twisted:
  22. kui kellegile ei sobi saab ju alati ümber teha...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.