Hüppa postitusse

icehouse

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis icehouse postitas

1. paarutamise kohapeal ei oska midagi öelda... ei kogune me kihutamise ega lollitamise pärast, see et mul kiilaka peal taguosa ära viskas oli üks loll juhus lihtsalt.... niiet rahu...
  2. niisiis saime kokku jälle, mõned pildid kah tehtud aga fotokas jäi autosse niisiis pean selle varsti ära tooma. pidamisega oli tna kehvasti :twisted: aga muidu lahe, keel nati kohvist kõrbend aga see selleks
  3. jah poisid ja tydrukud(kui on mõni ) üritus toimub kell 20.00 eelmine kord juba enamus jäid pool tundi hiljaks, siis aega peale tööd ja kooli nati sättida end ja tulla! seal siis nääme :twisted:
  4. see kolmesilmaline jah minu oma ja seal tule asemel on õhuvõtt.
  5. miks penskar, mida rohkem seda uhkem, eelmine kord oli lihtsalt liiga vähe autosi, küll neid pre. face-e kah millalgi tuleb!
  6. nii nüüd siis alatopic kah muudetud.
  7. iga esmaspääv kell 20.00 8)
  8. samamoodi esmaspääv aga siis näiteks tunnike hiljem, äkki jõuab siis rohkem rahvast kohale.
  9. järgmine nädal jälle äkki kui kõigile meeldis??? 8)
  10. järgmine kord vaatame kuda mu taguvedu sulle vastu saab :wink:
  11. tore oli jah, tagaklaas tuli renx320-lt teinekord jälle...
  12. se läks ühelt sõbralt teisele 8)
  13. kui keegi pahaks ei pane veaks tuttava kah kaasa, tal 95kw coupe. ja oii kui ilusat häält see R6 teeb, kõrvad lausa puhkavad :twisted:
  14. korras... jääb nii :twisted:
  15. kui kellegile ei sobi saab ju alati ümber teha...
  16. aga siis arena taga näiteks prooviks mingi väikse kohtumise ära teha... natuke aega seedida ka pakuks välja 2. veebruar ehk siis esmaspäev näiteks kell 19,00
  17. plaanid saab paika panna aga ma vaatan et hetke seisuda peale minu ja renxi veel ainult 2 huvilist
  18. nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus