Kõik, mis icehouse postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
paarutamise kohapeal ei oska midagi öelda... ei kogune me kihutamise ega lollitamise pärast, see et mul kiilaka peal taguosa ära viskas oli üks loll juhus lihtsalt.... niiet rahu...
-
mis mammid??
-
- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
niisiis saime kokku jälle, mõned pildid kah tehtud aga fotokas jäi autosse niisiis pean selle varsti ära tooma. pidamisega oli tna kehvasti :twisted: aga muidu lahe, keel nati kohvist kõrbend aga see selleks- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
jah poisid ja tydrukud(kui on mõni ) üritus toimub kell 20.00 eelmine kord juba enamus jäid pool tundi hiljaks, siis aega peale tööd ja kooli nati sättida end ja tulla! seal siis nääme :twisted:- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
see kolmesilmaline jah minu oma ja seal tule asemel on õhuvõtt.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
miks penskar, mida rohkem seda uhkem, eelmine kord oli lihtsalt liiga vähe autosi, küll neid pre. face-e kah millalgi tuleb!- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
nii nüüd siis alatopic kah muudetud.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
iga esmaspääv kell 20.00 8)- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
samamoodi esmaspääv aga siis näiteks tunnike hiljem, äkki jõuab siis rohkem rahvast kohale.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
järgmine nädal jälle äkki kui kõigile meeldis??? 8)- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
järgmine kord vaatame kuda mu taguvedu sulle vastu saab :wink:- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
tore oli jah, tagaklaas tuli renx320-lt teinekord jälle...- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
se läks ühelt sõbralt teisele 8)- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
kui keegi pahaks ei pane veaks tuttava kah kaasa, tal 95kw coupe. ja oii kui ilusat häält see R6 teeb, kõrvad lausa puhkavad :twisted:- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
korras... jääb nii :twisted:- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
kui kellegile ei sobi saab ju alati ümber teha...- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
aga siis arena taga näiteks prooviks mingi väikse kohtumise ära teha... natuke aega seedida ka pakuks välja 2. veebruar ehk siis esmaspäev näiteks kell 19,00- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
plaanid saab paika panna aga ma vaatan et hetke seisuda peale minu ja renxi veel ainult 2 huvilist- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia - Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus