Hüppa postitusse

ollindus

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. ok Tänan 8)
  2. ja rohkem siis midagi silikoni vms igaksjuhuks panna pole vaja nende kinnituskohtadele?
  3. varsti peaks tulede ristid kätte saama siis saab kaugtuled ka ära teha aga millega on kõike mõtekam need ristid kinnitada?
  4. võtsin täna asja käsile ja tänasepäeva tulemus on selline:) kuna pilte lisada ei oska siis lisan lingi:) http://fotoalbum.ee/photos/LEHO/sets/711181
  5. ok Tänud:)
  6. missugune see õige klaasi liim veel on?
  7. et sis klaasid saab tööstusliku fööniga ilusti eest ära? tänud:)
  8. minuarust turbokal onkõik pm sama aga ainuke asi on see et pihustid on lisa õlitusega kui ma ei eksi:D
  9. nüüd tahaks autole black esitulesid teha aga siuke jama et ei kujuta ette kuidas tuleklaasid eest ära võtta:( oleks hea kui keegi targem ja kogenum annaks paar soovitust ja tarka sõna kuidas klaasid tervelt ära saada:)
  10. eks sa anna siis teada palju hind jne
  11. eks ma ikka jhh tasapisi nokitsen Tänud!
  12. madalamaks ma seda teha ei taha:D muud asjad teeks küll ära aga asi on selles et raha ei ole..
  13. mis sellel häda..? ega ta välimust ei riku minuarust
  14. teen ka siis enda rullika kohta teema Sai siis suve keskel endale rullikas soetatud. :twisted: 88 aasta masin siis kere on korralik mõned roostekohad aga need on ka ainult pindmised. sportpütt . rohkem nagu ei oska rääkida midagi selle kohta väga. mõningad pildid ka siis : http://www.rate.ee/albums/--MSII--/a275076

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.