Hüppa postitusse

lepa

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis lepa postitas

1. uus aku sai ka peale ja bassikas paigaltatud.
  2. väikevend tegi korraliku keemilise seest, kogu talve kuuriall seismisest tekkinud sodi sai lõpuks puhastatud 8)
  3. ajaviiteks lugesin oma teemat ja leidsin suht algusest, kurat laulab veel nagu kevadine röövelööbik.
  4. nii, karter siis lõpuks all, õli vahetus, sai ka üks moto padi vahetatud.
  5. karter otsustas katki minna, otsin korraliku, ilma keevituseta. kiire!!!
  6. räägi siis teistele kaa kust said???
  7. sama siin, andke mulle ka teada. hea oleks Põlvamaa, Võrumaa, Tartumaa
  8. pesa kohe kindlasti mitte, aga proovin panna teised kui aega ja siis saab vast aru kas sai parem, eks ikka tuleb enda käel proovida
  9. aju on 3,5 liitrise moto oma olemas. panin peale et proovida ja persetüno andis tunda et läks paremini edasi, põhjakellaga viskas musta ka, arvan et kui saavad võimsamad pihustid siis pritsib kütet rohkem ja on veel parem, või mis spetsialistid arvavad
  10. Mõni postitus ka . Paar päeva tagasi sai tehtud ÜV, seekord siis ametlikult ja läbis puhtalt. Originaal m-tech 2 tiib sai pandud, e36 roolilat, koos uute otstega e34 525 roolipump, m-käikari nupp, korralik paagisisene pena pump. Vahatasin ka elie, plaan panne võimsamad pihustid, siis vast ei tegele eriti enam ja lihtsalt sõidan . Küttekulu hirmutas küll ära(kolm päeva sõidetud), seda vist sellepärast et terve talv on liigeldud seitsmese dislaga . Viimasel pildil olevad veljed vahetaks 15" või 16" velgede vastu, veljed on käinud sirutuses, kõverad ei ole.
  11. eda omale sai just täna alla.
  12. võib õige olla küll, oleme sõitnud ka 240-ga.
  13. tere, pole enam väga kaua kirjutanud. Autoga olen tegelenud ja sõitnud terve suvi. Taha sai siis ära ketasdega sild, uued kettad, klotsid, kõik puksid, käsipiduri klotsid, trossid. Veel siis kardaani leevendus puks, mis on käikari küljes, käigukasti padjad. Mootori õli(adinol 10w40), jahutusvedelik, tuledesse pluvisionid. Salongist niipalju et nahk polstrid, väga korralikud. Motori juures ka väiksed plaanid talvel, praegu on juba vahel 3,5 mootori aju, plaanis veel panna pihustid jne. Sai ka paari sendi jagu madalamale lastud, pildil ei ole. Mõned pildid tulevad kaa. Eks kirjutab kui midagi huvitavad juhtub :wink:
  14. krt, ei mäleta enam aga kõik läks vussi, kuna olin esimest korda ja ei saanud isegi autot korralikul paika :?
  15. 13 sõitjad oli ja ma olin siis 6, aga rehvi taha jääb väga palju, kuna ei ole lihtsalt raha testivõitjaid alla osta.Buumerixil läks seekord kehvemini.Eks me mõlemad üritame paremad.
  16. ja mulle ei ole midagi kõssanud, igaljuhul palju õnne tagant järgi
  17. kuna eesti? oled oma jõnksutamisest lahti saanud?
  18. panen peale ja teen kunagi pildid, siis asi selge
  19. üks mõte on ka, et panen bmw originaalid.
  20. ja kui kellegil on mõtteid kuidas udutulesid kinnitada siis anku aga teada. Mis rahvas arvab sellest kui ostaks velgedele peale turu kilbid?
  21. kui aus olla siis need ei olegi kinna, vaid panin prooviks ette, ei teagi kas panen enne suve, äkki lõhun rajapeal ära. ja tumeduse poolepealt siis need on suht tumedad, pildil ei paista nii

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.